Prvim nastupom 2012. godine, Teodora Baković, tada neugledna pevačica, osvojila je publiku ne samo svojim očaravajućim glasom i upečatljivom lepotom, već i zbog romantične veze s Milanom Laćom Radulovićem, sinom poznate kantautorke Marine Tucaković. Tokom njihovog zajedničkog perioda, Milan nije samo pružao nepokolebljivu podršku Teodorinoj karijeri, već je takođe imao i cenjenu ulogu njenog prvog dečka, kako ona rado priča. Procurili su snimci koji pružaju ekskluzivan uvid u impresivnu svadbenu ceremoniju talentirane srpske pevačice. Mladenka, koja očekuje prinovu, radosno je zaplesala sa suprugom, a kao cijenjena počasna gošća, događaj je uveličala poznata hrvatska zvijezda. Ovaj izuzetni video ne smete propustiti! S repertoarom koji obuhvata razne pesme, uključujući čitav album, postojale su velike ambicije za njenu obećavajuću karijeru u muzičkom svetu.

 

 

 

No, postepeno se povukla iz javnosti, što je dovelo do nagađanja o neiskorišćenom potencijalu. Sa slabljenjem njenog zdravlja, postale su očigledne primetne promene u njenom izgledu. Pored bavljenja muzikom, isprobala se i u glumi, posebno se istakla u televizijskoj seriji “Folk”, gde je izišla na scenu kako bi izvela jednu od svojih pesama, suštinski glumeći samu sebe. Među Teodorinim značajnim pesmama su neki od njenih najpoznatijih hitova, uključujući “Srećno”, “Anemia” i “Među nama”. Nažalost, njeno vreme u centru pažnje zasenilo je kontroverzno ponašanje tokom fizičkog sukoba sa koleginicom pevačicom Majom Nikolić tokom snimanja emisije. Incident se dogodio tokom večere u restoranu, kada je Nikolić namerno prosula vino po Teodori. Došlo je do fizičkog sukoba, ali su producenti serije brzo intervenisali i sprečili dalju eskalaciju sukoba.

 

 

Prije nekoliko godina, osoba koja je do tada bila nepoznata, iznenada se pojavila kao voljena figura žene koja je inače sklonija čuvanju svog privatnog života u tajnosti. Tokom tog perioda, doživela je radostan dolazak sina i kćeri. Na svadbenom slavlju, cijenjeni hrvatski izvođači Jelena Rozga i Petar Grašo dodali su svečanost svojim impresivnim izvedbama. Mlada dama je u jednom trenutku impulsivno odlučila pridružiti se Jeleni na pozornici, uzeti mikrofon i pokazati svoj talenat za pevanje.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here