Kako se bliži finale Zadruge , svi zadrugari igraju otvorenih karata i pričaju neke svoje , do sada neispričane priče .Zorica Marković je u razgovoru sa Jovanom Tomić Matorom i Žanom Đorđević , odlučila da ispriča priču o tome kako su ona i Džukela započeli svoju vezu. Zorica je ispričala i detalje o čuveno “vezi na haubi”.

 

 

Zorica je ispričala kako ona rijetko kada nosi široke haljine , a kada ih nosi onda nikada ne nosi gaće . Počela je svoju priču o vezi sa Džukelom, te se prisjetila vremena kada ju je ljubavnik iznenadio skinuvši elegantno odijelo i košulju prije nego e krenuo na plivanje s njom . Dok su tako njih dvoje uživali , Zorica nije moggla da ne prokomentariše luksuznu kuću u kojoj se nalaze , te je zamišljala kako bi se zadovoljila i samo sa stanom. Zorica je bila veoma zauzeta nastupima , pa je smatrala kako ne uživaju više u zajedničkim trenucima kao nekada . U trenutku kada je okrenuta leđima uživala u sladoledu , njen ljubavnik ju je iznanadio šokantno i zgrabio , te ostavio u nevjerici.

 

 

Ispričala je kako se našla ukočena na mjestu , dok se muškarac naginjao da je poljubi . Uprkos tome što se osjećala iznenađeno , nije imala mišljenje da ima loše namjere prema njoj . Zorica je čak pokušala i da ga udari da poaže svoje nezadovoljstvo .Izvinuo se i ponudi se da je odvede kući. Do su se vraćali kući zaustavili su se na Begaljičkom brdu , u kojem nema automobila , izašao je iz auta i pravio se da nešto popravja na haubi . Zoricu je podigao i odnio uz brdo , a kada su stigli do vrha poklonio joj je prste i izjavio da je njegova zauvijek .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here