U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se našeg poznatog glumca , a njegova nedavna ispovest otkriva mnogo toga o njegovpoj poslovnoj rutini , kad je već potznato da o privatnom životu ne želi mnogo da govori .Naimed , on je se nakon određene pauze ponovo vratio na javnu scenu , a što je posebno primećeno na popularnim TV serijama u kojima igra . Naime , baaš tim povoodom je glumac stao pred novinare , pa je njegova ispovest nedšto što je odjeknula u medijima , a pre svega jer to ne čini često , a pored toga i jer jese požalio na “Sve zbog prokletog novca”: Potresno priznanje Nikole Koja o najtežem periodu u porodici.

– Seriju smo snimali šest dana u nedelji, i to po 12 sati. Sve zbog prokletog novca, koji je svima “legao na vrat” i postao najveći problem u životu, pa i meni! Kad radim, najteže mi pada rano ustajanje, ali svaki minut mora da se iskoristi, jer sve košta – rekao je Kojo i dodao: – Često me izbaci iz takta kada zbog neke situacije ne možemo da nastavimo snimanje i po sat vremena. To me baš poremet – bio je iskren glumac.

Ispovest Nikole Koja dotakla se i inostranstva u kojem često boravi a onda kada dođe na naše prostore mora da se navikava da ga svuda prepoznaju. – Ne smeta mi što mi ovde prilaze, ali prodišem kada odem u inostranstvo jer me tamo niko ne prepoznaje. To mi baš prija – bio je iskren glumac i dodao da često sarađuje sa mladim glumcima kojima takođe savetuje da doziraju svoje pojavljivanje u javnosti. – Ne dajem im glumačke savete, osim kad režiram, ali im zato dajem one životne! Govorim im da ne polete previše, jer nije važna trenutna popularnost, već da traju godinama. Glumac može da traje samo ako ne iskače iz frižidera svaki dan, poput nekih kolega – rekao je Nikola.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here