Ražnatovići, posebno jedna od najpopularnijih, Svetlana Ceca Ražnatović, i dalje su veoma prisutna tema u domaćim medijima. U posljednje vrijeme, puno se pisalo o životu njene kćerke, Anastasije Ražnatović, koja je također uspješna pjevačica, i njenom partneru, Nemanji Gudelju. Prije nešto više od mjesec dana, par je s oduševljenjem objavio sretnu vijest o skoroj prinovi u svojoj obitelji. Nažalost, kasnije su prenijeli tužnu vijest o gubitku trudnoće, odnosno gubitku ploda…

Nakon sporog, ali postojanog procesa oporavka i uspostavljanja emocionalne stabilnosti nakon tragičnog gubitka, Anastasija Ražnatović odlučila je uzeti zasluženi godišnji odmor. Ona je zajedno sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom odabrala živopisni i uzbudljivi otok Ibiza kao svoje odredište. Na ovom putovanju pridružio im se i Nemanjin vozač Rašid, kojeg Anastasija izuzetno cijeni. Tijekom svog boravka na otoku, trio se trudio dokumentirati svoje doživljaje, dijeleći predivne fotografije i videozapise koji su vjerno prikazali atmosferu zabave i mira na plaži.

Ti videozapisi i fotografije služe kao dokaz njihove duboke povezanosti i radosti koju pronalaze u zajedništvu. No, posebno je noć bila značajna jer su bili očarani izvanrednim talentom iskusne profesionalne plesačice. S gracioznošću i lakoćom, plesačica je izvrsno upravljala pozornicom, koristeći složene užad i žice za svoje impresivne pokrete. Anastasija je bila oduševljena, izražavajući svoje divljenje iznenađujućom agilnošću plesačice, izgovarajući: “O, brate!” dok je promatrala njezine pokrete.

Nemanja i Rašid su uživali u samom nastupu, dok je Anastasija, potpuno očarana, neprestano izražavala divljenje prema nevjerojatnom talentu koji je bio prikazan na pozornici. Oduševila ju je iznimna agilnost plesačice i njezina prirodna privlačnost kojom je osvojila srca publike svojim gracioznim pokretima. Ne bi bilo iznenađujuće da Anastasija pronađe inspiraciju u ovom izvođenju i ugradi nešto slično u svoje buduće nastupe na pozornici, kada se sigurno vrati na scenu u pravom trenutku. Nakon odmora na Ibizi, Nemanja je spreman nastaviti s treninzima, dok će Tasa i dalje putovati između Španjolske i Srbije, unatoč tome što je odlučila živjeti s Gudeljem u Španjolskoj, gdje uživa u uspješnoj karijeri profesionalnog nogometaša.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here