Glavna vijest proteklih dana u svim medijima je svakako pord Bogdae Ražnatović . Kako je već poznato Bogdana e na svijet donijela drugog dječaka, kojem su mladi par dali ime Krstan. Ono što je zanimljivo je to da se maleni Krstan rodio upravo onda kada je rođen i njegov djed,

 

 

Nakon porođaja , u bolnicu su se zaputii Veljko , Ceca , kao i njena sestra Lidija , dok Anastasija je u Španiji i ne smije da napsti državu dok ne dobije njihovo državljanstvo. It Titela su također stigle i Bogdanina majka Danijela, kao is estra Nataša , a one su svakako privukle veliku pažnju medija. Naime , njih dvie su pažnju na sebe skrenuli sa stajlingom , a isto se desilo i uveče na proslavi koja e organizovana u Cecinoj vili na Dedinju, a proslavi se svakako pridružio i Bogdanin otac .

 

 

Najveselia na proslavi je bila svakako Ceca , a njihovu sreću su došli da podijele Cecini kolege i prijatelji,a veselje je potrajalo do ranih jutarnjih sati. Bogdanina majka Danijela Rodić je svojim stajlingom plijenila pažnju medija. Naime , ona s pojavila u dugom elenom kompletu, a kosu je podgnula u punđu, a mnogi su komentarisali da s i ona poput svojih kćerki podvrgla nekim estetskim operacijama , jer se na nenom licu nije mogla vidjetui nijedna bora. Prije povratka kući , Danijela je izjavila da je proslava bila veličanstvena , a da se ona nije latila mikrofona je nema talenat za pjevanje. Otkrila je da se sa Bogdanom čuje svaki dan. Danijela je izjavila da će Bgdana sa djecom živeti na relaciji Titel -Beograd, te da će joj majka rado pomoći oko svega što bude potrebno.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here