Naime , kada je reč o ljubavi, u dosta navrata smo se mogli da uverimo u to da ljubav ne poznaje granice. Međutim , kako je vreme došlo iskvareno , takvih slučajeva je sve manje , jer je postalo takvo vreme da se samo gleda korist i novac , kao i moć, pa samim ttim ljudi ne znaju i nisu sigurno kada je u pitanju prava ljubav ili ne. Naime , uvek morate dobro da proverite zašto je neko odlučio da obrati pažnju na vas.

Međutim , da ima jako mnogo primera lepih u celom scvetu , svakodnevno se možemo uveriti na internet portalima , a gde nam razne priče svakodnevno pristižu sa brojnigh društvenih mreža. Naime , danas vam prenosimo slučaj od Abrahamson Emi koja je inaće iz Švedske, a koja je ovoga leta bila na turističkom putovanju u Holandiji, konkretno u Amsterdamu. Verovali ili ne, tamo je upoznala ljubav svoga života, koji je u tom trenutku bio jedan obični beskućnik.

Naime , dok je on čekala prijateljicu iz Amsterdama , odlučili su da odu na zajednički ručak , prišao joj je bradati muškarac koji je bio neugledno obučen , te je zaudarao čudno. Međutim, ona je u njemu ipak videla nešto inteligentno, fino i neiskvareno. Pitao ju je: “Izvinite, da li znate koliko je sati?”. Oboje su bacili pogled na veliki sat koji je stajao ispred njih, a Emi je prasnula u smeh. Razgovarali su nekoliko minuta – saznala je da se zove Vik i da je iz Kanade. Ostao je bez npvca, i nije mogao skupiti novac za povratnu kartu, te je svaku noć spavao u žbunju, sreća njegova pa je bilo leto i tople noći su bile u pitanju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here