Dijana i Srđan Đoković često su prisutni u javnosti, ali isto se ne može reći za roditelje Jelene Đoković, o kojima imamo vrlo malo informacija. Unatoč njihovoj presudnoj ulozi u Jeleninim uspjesima, Jelena i njen suprug Novak suzdržavaju se od otkrivanja detalja o svom ocu Miomiru i majci Veri. Čini se da oboje čvrsto vjeruju u očuvanje privatnosti i udaljenost od medijske pozornosti, a ta odluka se poštuje u obitelji Đoković. Stoga postoje vrlo rijetke fotografije njih dvoje.

Jelena Đoković, koja je sada poznata javna osoba, izbjegava objavljivanje fotografija osoba koje su imale značajnu ulogu u njenom životu i odgajanju na društvenim mrežama poput Instagrama. Također rijetko spominje svoje roditelje tijekom intervjua, što sugerira da imaju strogi stav o privatnosti i želju da izbjegnu medijsku pažnju i nagađanja.

“Gledanje naših roditelja, posebno majki, igra značajnu ulogu u oblikovanju različitih kvaliteta kod žena. U mom slučaju, moja majka je pokazala ogromnu snagu i predanost dok nas je odgajala sama u teškim okolnostima. Neustrašivo se borila za naše dobro i obrazovanje, pokazujući lavlji duh”, priznala je Jelena i istaknula važnu ulogu koju je njen otac igrao u podršci njihovoj obitelji tijekom izazovnih trenutaka. “Najznačajniji aspekt svega je svjedočenje očeve nepokolebljive podrške i majčine snažne odlučnosti. Zbog utjecaja naših roditelja, moja sestra i ja težimo neovisnosti i slijedimo svoje ciljeve. Potičem druge mlade žene da se hrabro bore za svoja uvjerenja”, savjetuje Jelena, supruga poznatog tenisača.

Unatoč popularnosti koju uživa kao supruga Novaka, Jelena ostaje vjerna odluci svojih roditelja da ih drže podalje od javnosti. Njihova glavna briga je dobrobit njihovih kćeri – da budu sretne, zdrave i zadovoljne. Jelena je naglasila da medijsko izlaganje njenih roditelja ne bi imalo nikakvu korist u postizanju njihovih ciljeva. Miomir i Vera, roditelji Jelene Đoković, svjesno izbjegavaju medijska okupljanja i čvrsto se drže svog mirnog života.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here