Vesna Đogani, poznata pevačica, i njen suprug, denser Đole Đogani, nedavno nisu prisustvovali dva značajna događaja – proslavi rođenja Lane Miljković, druge ćerke njihove ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića, i promociji nove pesme njihove ćerke Silvije Đogani. Iako su najavili prisustvo za medije, na iznenađenje mnogih, nisu se pojavili ni na jednom događaju. Vesna je nedavno otkrila razlog za ovu odsutnost tokom gostovanja u televizijskom programu. Prema njenim rečima, razlog zašto se nisu pojavili na ovim događajima je ista osoba – pevačica Anabela Atijas. Vesna je priznala da nije osećala da su odnosi između nje i Anabele Atijas tako glatki, što je rezultiralo njihovim odsustvom sa ovih dešavanja.

Naglasila je da nisu u svađi s Anabelom, ali je istakla da njihovi odnosi nisu bili najbolji u tom trenutku. Takođe, Đole se nadovezao na njen komentar, objasnivši da su ipak u kontaktu sa svojim roditeljima, jer se često sastaju u Zemunu, što se smatra njihovom “bazom”. Tu su se susretali s Lunom, Mijom i drugom porodicom i provodili vreme zajedno. Gosti su otkrili da većinu vremena provode zajedno u ovoj bazi, gde su njihovi odnosi najbolji, pomirili su se i provodili vreme kao porodica.

Đogani porodica je već dugo vremena poznata po svojim unutarnjim konfliktima i trzavicama. Ovo nije prvi put da su se konflikti i nesuglasice pojavili unutar porodice, a često su privlačili pažnju javnosti svojim kontroverznim ponašanjem i izjavama. Sukobi unutar porodice Đogani često su se ogledali i u njihovim odnosima s drugim javnim ličnostima, uključujući i Anabelu Atijas, bivšu suprugu Đoleta Đoganija, i Lunu Đogani, njihovu ćerku, koja je takođe poznata po svojim javnim raspravama i nesuglasicama sa različitim ličnostima iz javnog sveta.

Ovi unutarnji konflikti, iako su često bili predmet raznih medijskih izvještaja, nisu uspeli da trajno razdvoje ovu porodicu. Đoganijevi su, uprkos svemu, ostali čvrsti i složni u mnogim trenucima i podržavali su jedni druge kroz sve uspone i padove. Povremeni konflikti i nesuglasice su, čini se, sastavni deo njihovog života, a ipak, uspevaju da sačuvaju svoje porodične veze. Ovaj posljednji incident, koji je doveo do njihovog izostanka sa važnim događajima, ukazuje na to da su odnosi između Đogani porodice i Anabele Atijas trenutno napeti, ali isto tako ukazuje na njihovu sposobnost da prevaziđu nesuglasice i ponovo se pomire, kao što su to činili u prošlosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here