Prema najnovijem istraživanju u Teksasu , proglašeno je da je Kelly Brook , britanska manekenka , žena koja ima najidealnije tijelo i savršene proporcije. Prema studijama idealna tjelesna građa ima udio mase 18.85% , a obim grudi , struka i bokava iznosi 99-63-91. Pomenuta manekenka poznata je o svom bujnom poprsju, i ona vješto nosi titulu najbesprijekornijeg tijela na svijetu , a inače je i televizijska voditeljica .

 

 

Naime , njena ljepota tijela je potpuno prirodna , ona se nikada nije podvrgla nekim estetskim zahvatima . Nedavno su je paparaci snimili kako uživa na jednoj plaži , i samouvjereno nosi svoje obline . Naime , Kally je priznala da joj je bilo otrbno neko vrijeme da se počne osjećati lijepo u svojoj koži.

 

 

Ona je tokm godina primila mnogo oštrih kriika na račun tijela , odnosno svog fizičkog izgleda. Jedne prilike je rekla da je te u 43.godini uspjela da stekne samopouzdanje , i iako je dobila nekliko kilograma viška to nju sada ne zabrinjava . U interviju koji je dala 2012.godine naglasila je važnost ljubavi prema sebi , izjavila je da se pridržava konvencionalnih standarda ljepote , time što j mršava ili vitka. Njen fitnes izgleda kao duge česte šetnje, redovne posjete saunama , kako bi se tijelo oslobodilo toksina , održavanje hidratacije i intimne odnose . Od 2022.godine , mnogi njeno tijelo smatraju najsavršenijim ,a trenutno je u sretnom braku sa 5 godin mlađim talijanskim glumcom Jermyjem Parisijem . Prije njega su je povezivali sa raznim poznatim holivudskim ličnostima , uključujući glumce Jasona Stthama i Billiy Zanea. Ona  je veoma aktivna na društvenim mrežama , pa tako svoje pratioce često počasti nekom golišavom fotografijom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here