Priča o Mirku Kodiću, poznatom harmonikašu, otkriva raznolikost i dinamiku njegovog ljubavnog života. S obzirom na njegovu iskrenost u vezi s tim, čini se da nema tajni koje čuva. U razgovoru za Republiku, Mirko otvoreno govori o svojim ljubavnicama, ističući jednu posebno – pevačicu Zlatu Petrović. Mirko Kodić nije štedeo pohvale za Zlatu Petrović, ističući njenu velikodušnost i prijateljski duh. Navodi da je ona sada prijateljica njegove supruge, Silvije, i da voli i poštuje druge poznate ličnosti, kao što su Goca Božinovska i Vanesa Šokčić. Očito, Zlata Petrović je ostavila dubok utisak na Mirkov život, jer je pružila podršku kada mu je bila najpotrebnija tokom povrede noge.

Mirko također naglašava da je ljubav prolazna, a da je voli svoju suprugu Silviju više od svega. Svoje prethodne veze ne smatra nečim lošim, već kao sastavni deo svog života. Iako je imao i one koje je odbacio zbog njihove ispraznosti, kaže da je ljubav vredna dok traje. Zanimljivo je videti kako Mirko održava dobar odnos sa svojim bivšim partnerkama, posebno zbog dece koju ima s njima. Svoju prvu suprugu, Ljilju, spominje s poštovanjem, kao i njihovog sina Vladimira, koji ih povezuje iako sada živi u Francuskoj. Sa Jasnom, majkom sina Aleksandra, ostao je u dobrim odnosima.

Ova priča o Mirku Kodiću baca svetlo na različite aspekte njegovog života i njegove filozofije prema ljubavi i odnosima. On otvoreno govori o svojoj prošlosti i prihvata je kao deo svog životnog putovanja.

Opet kada se sve uzme u obzir, možda i Mirko priča iz neke ljubomore prema Zlati, možda je nekad imao neke planove pa mu se nisu ispunili s njom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here