Poznati renomirani par Betnie Eccleston i Slavica Radić, bili su pozati po upečatljivoj visinskoj razlici koja je posebno bila zanimljiva fotografima. Oni su svakako bili jedan od najpoznatijih bračnih parova na čitavoj estradi, a poznato je da je Slavica rodom sa naših prostora.

 

 

Britanski tajkun je vrlo rado pozirao pored supruge koja je visoka čak 188 cm , dok je njegova visina samo 159cm. Naime osim razlike u visini , ovaj par je imao i znaznu razliku u godinama , tako da Eccleston sada ima 92 godine. a njegova bivša supruga 64.godine
Poznato je da je Slavica rođena u blizini Rijeke , a roditelji su joj Jovan Radić , i Lubica Malić, Ova porodiica se ubro preselila u Maglajne kod Laktaša , gdje je Slavica odrasla. Naime , roditelji su joj se razveli , kada e imala sedam godina , a Slavica je veći dio djetinstva provela sa majkom.

 

 

Slavica je odrasla u skromnoj porodici , pa je kapitalizirala svoj upečatljiv izgled i ušla u svijet mode , pa je tako veoma mlada postala model , i svoju karijeru je jako dobro izgradila.Njezina ljepota ju je dovela do Milana gdje je prošetala najpoznatijim pistama, i tako stekla bogastvo. Kada ju je ugledao židovski poduzetnik ,bio je siguran da je Slavica predodređena za jako veliku karijeru . Prišao joj je starac i rekao da napusti svoju trenutnu lokaciju, te je pozvao na piće u njegov luksuzni mobilni ured. Kasnije je Slavica saznala da je starac bio Berni. Naime ubrzo nakon toga njih dvoje stupaju u brak , u kojem su dobili dvije kćeri , koje su sada poznata TV lica i modeli , Tamara Petra.
Međutim par se razveo 2008.godine , kako je Slavica istakla da Bernia zanima samo posao, tako da je odučila da se razvedu , a parnica je kratko trajala. Par se dogovorio o podjeli imovine , Slavica je dobila imovinu i dionice u vrijednosti od edne i pol milijardi dolara , čime je odmah postala jedna od najbogatijih srpkinja u svijetu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here