Tokom 1990-ih i ranog 2000-ih, švedski glumac Dolph Lundgren je bio prava ikona. Plavokosa zvijezda stekla je veliku slavu ulogama u kultnim filmovima kao što su “Rocky”, “Red Scorpion” i “The Punisher”. Međutim, u posljednje vrijeme nije toliko aktivan u javnosti, a to je djelomično posljedica globalne pandemije COVID-19. Sada u svojim sedamdesetim godinama, Lundgren je bio posebno oprezan zbog pandemije, što je poremetilo njegove planove za vjenčanje s vjerenicom koja je čak 39 godina mlađa od njega. Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile slike Lundgrena kako šeta sa svojom partnericom Emom Krokdal, koja je fitness instruktorica. Neki korisnici su primijetili da glumac izgleda umorno i starije od svoje znatno mlađe partnerice.

Unatoč godinama, Lundgren i dalje održava impresivnu fizičku formu, što je rezultat njegovog posvećenog vježbanju i bavljenju borilačkim vještinama. Zanimljivo je da se romansa između Dolpha i Emme odvijala relativno tajno, sve dok se par nije pojavio zajedno tijekom festivala 2020. u Dominikanskoj Republici, iako su se upoznali godinu dana ranije u teretani. Pandemija je odgodila njihovo vjenčanje, ali Lundgren namjerava što prije oženiti Emu.

Dolph Lundgren se već dva puta ranije ženio. Njegov prvi brak s Peri Tomom trajao je samo godinu dana, dok je drugi brak s Anetom Kviberg trajao čak 17 godina i rezultirao dvjema kćerkama, Gretom i Idom. Ida, koja je istih godina kao i Ema, a samo nekoliko mjeseci starija, nedavno se vratila u Los Angeles, gdje živi s Dolphom. Čini se da je ona sretna zbog odnosa svog oca i Emme, bez obzira na njihovu znatnu razliku u dobi.

Važno je napomenuti da Lundgrenova holivudska karijera nije samo rezultat njegovog izgleda i fizičke spreme. On je diplomirao iz keminskog inženjeringa i ima iznimno visok IQ od 160, što ga svrstava među najinteligentnije glumce u industriji. Lundgren je čak bio dobitnik Fulbrightove stipendije, koja je dodijeljena brojnim Nobelovim laureatima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here