Srbiju je potresao tragičan događaj koji se odigrao u selu Sirča, blizu Kraljeva. Počinitelj ovog zločina bio je Živojin Mijailović, 70-godišnji otac koji je hladnokrvno ubio svoju kćerku, 41-godišnju Jasminku. Navodni motiv za ovu tragediju bila je Jasminina želja da se uda i napusti očevu kuću, na što se on žestoko protivio.

Jasmina Ražnatović rođena je 1. veljače 1975. godine u Kraljevu. Iako je završila osnovnu školu, njezina obitelj nije imala dovoljno sredstava za njezino daljnje obrazovanje. U mladoj dobi, Jasmina je ušla u vezu s dečkom i postala trudna, no njezina veza s Živojinom nije mogla napredovati zbog njegova protivljenja njezinom odlasku iz kuće dok nije bila udana. Nažalost, umjesto da se uda, Jasmina je postala mlada samohrana majka s nepunih 16 godina, jer je očekivala dijete s dečkom. Njezin otac bio je presretan što će napokon imati muškog nasljednika u obitelji.

Nakon smrti supruga Živojina, njegova supruga je patila od neurološke bolesti, zbog čega je trebala redovite posjete psihijatru. Obiteljska situacija se popravila, ali Živojin nije bio sretan. Počeo je pokazivati ​​znakove demencije i čudno se ponašati, uznemiravajući suprugu i kćerku. Maltene, Jasminina kći, također je trpjela zlostavljanje, no zadržavala je svoje probleme za sebe.

U međuvremenu, Jasmina se upustila u emotivnu vezu i namjeravala se udati, što je izazvalo burnu reakciju njenog oca. Tijekom obiteljske svađe, Živojin je zaprijetio Jasmini, a situacija je postala kritična. Jasmina je pokušala kontaktirati svog sina kako bi tražila pomoć. U razgovoru sa sinom, otkrila mu je da je Živojin postao nasilan i prijetio joj je. Naziv je prekinut, ali sinu je bilo jasno da mora odmah doći kući. Nakon što je čuo Živojinovu nameru da osudi Jasminu, došlo je do tragičnog događaja. Otac Živojin pucao je u Jasminu, pogađajući je u leđa. Njezino tijelo je odletjelo nekoliko metara prije nego što se srušila na kauč pored svoje majke, koja je već bila tamo. Nakon tog događaja, Živojin je izvršio samoubilački čin svojim oružjem. Ovo su tragični događaji koji su se odvijali u selu Sirča, ostavljajući obitelj i zajednicu u šoku i tuzi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here