Priča o Elmedinu Kariću, 32-godišnjaku iz Busovače, izaziva znatiželju i različite reakcije u zajednici jer tvrdi da je ostvario svoj san o životu u braku s dvije žene. Ova neobična priča o ljubavi započela je prije deset godina, kada se Elmedin pridružio svojoj prvoj supruzi Fatimi, tada 28-godišnjakinji. Tijekom godina braka, suočili su se s mnogim izazovima i postigli mnoge uspjehe dok su podizali svoja tri sina. Međutim, prije dvije godine, Elmedin je, dok je privremeno boravio i radio u Münchenu, upoznao Janu, 44-godišnju Ukrajinku.

Unatoč okolnostima i udaljenosti, Elmedin i Jana razvili su duboku ljubav jedno prema drugome. Odlučili su započeti zajednički život kao par. Elmedin, koji se identificira kao musliman, odlučio je biti iskren prema objema ženama i istaknuo svoje pravo na brak s do četiri žene prema svojoj vjeri. Ova odluka izazvala je initialni šok i suze u Fatimi, njegovoj prvoj supruzi. Međutim, vremenom je pristala na ovu ideju i prihvatila Janu kao dio njihovog odnosa. Elmedin tvrdi da je upoznao obje svoje supruge putem video poziva. Osim toga, tvrdi da je prvi čovjek u regiji formalno u braku s dvije žene.

Nakon što je izrazio svoju želju da se oženi drugom ženom, njegov otac nije odobravao taj izbor i natjerao ga je da napusti kuću. Elmedin je odlučio kupiti vlastitu kuću, gdje trenutno živi sa svoje dvije supruge i troje djece. Nema namjeru više putovati u inozemstvo zbog posla i umjesto toga planira započeti poljoprivredno gospodarstvo.

Unatoč mnogim izazovima koje su morali prevladati, Jana i Fatima uspjele su izgraditi funkcionalan odnos. Sada podržavaju jedna drugu, dijele krevet i imaju zajedničkog supružnika. Elmedin tvrdi da između Jana i Fatime postoji posebna veza koja podsjeća na odnos pravih braće i sestara. S obzirom na neobičnu dinamiku u njihovoj obitelji, Elmedin je istaknuo da postoji sustav smjene noći kada jedna žena spava s njim, a druga ostaje s djecom, a iduće noći se mijenjaju. Unatoč ovom nekonvencionalnom dogovoru, djeca Jana i Fatima vole i poštuju kao da im je biološka majka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here