Poznata pjevačica Jelena Karleuša je već nekoliko puta izjavila da u prolosti nije dobro došla na televiziju Pink . Prije nekoliko godina se pojavila u AmiG Showu , te je od tada više nismo mogli vidjeti da gostuje ni u jednoj emisiji na pomenutoj televiziji. Nedavno je Jelena najavila gostovanje u poznatoj emisiji “Hit Twit” , koja se emituje na Pink televiziji.

 

 

Mediji su objavili kako je Jovana ranije stigla na televiziju kako bi dočekala pjevačicu , jer je opšte poznato da Jovana mnogo voli Jelenu Karleušu , te je više puta izrazila želju da je ugosti na Pink televiziji. Jovana je na snimanju ispred zgrade pohvalila stečenom tjelesno građom , ako je odlučila skinuti dio odjeće sa sebe .

 

 

Poznato je da je također Jovana Jeremić na Kurur teleiziji svojevremeno izrazila empatiju prema pjevačici Jeleni Karleuši , a bila je uvjerena i da će se nekada sresti. Jovana je prokomentarisala i razvod između Jelene i Duška , te dodala kako ona Duška često sreće u restoranima , te da je o najčešće u društvu svojih kćeri . Jovana je istakla da je Duško pravi džntlmen te da se uvijek s njom lijepo pozdravi , te je uvijek susretljiv i staložen . Jovana je također dodala kako predviđa da će pjevačica pronaći novog muža , te da će on doći iz regije svijeta koja se uveliko razlikuje od naše , te je vrlo moguće da će u budućnosti imati još djece. Međutim , svakako se Jovanina predviđanja u jednoj mjeri nisu ostvarila , a sigurni smo da kada bi došlo do razgovora između njih dvie , da bi on iteako bio zanimljiv za našu javnost.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here