Poznati voditelj Ognjen Amidžić , je okončao brak sa svojom dugogodišnjom partnericom , koja je i majka njegovog djeteta . Naime , javnost je bila šokirana kada je vijest o njihovom razvodu procurila, jer niko nije očekivao ovako nešto , mnogi su mislili kako će njih dvoje ostariti zajedno.

Danijela Dimitrovska je svoj razvod opisala kao mučan , osjećala je jaku bol , koja je bila stvarna i uporna , ali bez jasne krajnje tačke na vidiku. Danijela je ove riječi izgovorila u emisiji “Na terapiji ” kod Slavice Đukić.

 

 

Glavna tema u medijima povodom ove priče je svakako Ognjenova romansa sa kolegicom Minom Naumović. O tome se u protekla dva dana pisalo , a natpise koji su u medijima kružili potvrdio je i Ognjen koji je rekao da su njih dvoje u vezi ali da su se dogovorili da će to ostati u tajnosti , te da neće dijeliti slike ni video kliove na koima su zajedno.

 

 

Naime , jedan komentar koji je ostavljen ispod jednog teksta o voditelju i njegovoj novoj partnerici , izazvao je sumnju među čitaocima , koji su se pitali da li su njih dvoje gajili osjećanja jedno prema drugom , i dok je Mina bila u braku sa Danijelom.Komentar se odnosio na to da su njihovi osjećaji koje gaje jedno pema drugom, bili pokretačka snaga kraja njene predhodne veze .

 

 

U komentar je jedna žena napisala , da djevojka sa Pinka već godinu dana dolazi kod njega u stan. Da li su ov samo špekulacije susjeda , ili je događaj iz prve ruke , ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o njihovoj vezi ?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here