Raskid između Jelene Rozge i Stjepana Hausera, koji se dogodio 2017. godine, bio je iznenađenje za mnoge njihove obožavatelje. Njihova ljubavna priča bila je vrlo medijski praćena i mnogi su se radovali njihovim zajedničkim trenucima. Nakon romantičnog putovanja u Veronu i objave zaruka, činilo se da je njihova veza koračala prema braku. Međutim, kako to često biva u svijetu slavnih, odlučili su se razići.

Unatoč tome što javnost nije saznala službeni razlog njihova raskida, kružile su razne glasine i spekulacije. Jelena Rozga nije dala službenu izjavu o prekidu, ali je istaknula kako su donijeli zajedničku odluku te zamolila medije da poštuju njihovu privatnost. Stjepan Hauser je, s druge strane, prvi put javno komentirao svoju vezu s pjevačicom. Istaknuo je da je njihova veza bila izvanredna i prepuna lijepih trenutaka koje će zauvijek čuvati u svom srcu.

Nakon raskida, oboje su krenuli dalje svojim životima, istražujući nove mogućnosti i radosti koje im život nudi. Njihova priča, iako završena, ostaje u sjećanjima i srcima mnogih, podsjećajući nas da su ljubav i prekidi neizbježan dio ljudskog iskustva. Jelena Rozga, popularna pjevačica iz Hrvatske, stekla je veliku popularnost širom regije svojim izvanrednim pjevačkim talentom i harizmom na pozornici. Rođena 1977. godine u Splitu, Jelena je započela svoju glazbenu karijeru kao članica grupe Magazin, jednog od najpoznatijih glazbenih sastava na Balkanu. Njezin ulazak u Magazin dogodio se 2002. godine, a brzo je postala prepoznatljivo lice i glas grupe.

Nakon uspješnih godina u Magazinu, Jelena Rozga je 2006. godine odlučila započeti solo karijeru. Njen prvi solo album, “Oprosti mala”, odmah je osvojio srca mnogih ljubitelja glazbe u regiji. Pjesme poput “Rodit ću ti ‘ćer i sina” i “Oprosti mala” postale su veliki hitovi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here