Trenutno na Roland Garrosu, Novak Đoković, koji je mnogima najveći tenisač svih vremena, nastoji osvojiti još jedan trofej. Njegova djeca su prisutna u Parizu i s ponosom ga podržavaju kao njegovi najveći obožavatelji. Tara i Stefan Đoković, osim što su potomci teniske legende, imali su priliku ostvariti svoje snove. Imali su priliku upoznati nogometne legende Messija, Mbappea i Neymara, što bi mnoga djeca diljem svijeta samo mogla sanjati.

Neymar je čak poklonio Đokovićevim mališanima dresove svoje momčadi u dječjoj veličini s potpisom kao “uspomenu” s nevjerojatnog susreta. Djeca su bila oduševljena tim lijepim i vrijednim poklonom, a Novak je bio dirnut gestom napadača Paris Saint-Germaina. “Mbappe i Messi su mi se oprostili dok sam odlazio u svlačionicu, označavajući naš prvi susret. Iako je bio kratkotrajan, bio je ugodan”, rekao je Đoković s osmijehom.

Unatoč tome što je njihov otac poznata teniska legenda, Tara i Stefan Đoković vode život kao i ostala djeca. Njihovi roditelji se suzdržavaju od prekomjernog darivanja i nastoje ih odgajati kao skromne osobe. Ipak, u razliku od većine djece, imaju sreću da su okruženi slavnim prijateljima njihovog oca, koji ih često daruju vrijednim stvarima kao što su nedavno dobiveni najnoviji dresovi.

Novak Đoković, jedan od najpriznatijih tenisača u svijetu, kontinuirano ostvaruje izvanredne uspjehe na teniskim terenima diljem svijeta. Rođen je 22. svibnja 1987. godine u Srbiji, a već od rane dobi pokazivao je izuzetan talent za tenis. Njegova predanost, strast i nevjerojatan radni etos doveli su ga do vrha svjetskog tenisa.Đoković je ostvario značajne uspjehe u svojoj karijeri. Osvojio je 20 Grand Slam naslova, uključujući sedam Australian Opena, pet Wimbledonova, tri US Opena i pet puta je trijumfirao na Roland Garrosu. Postao je prvi tenisač u povijesti koji je osvojio svih devet turnira Masters 1000 serije. Također je držao poziciju broj jedan na ATP ljestvici dulje od 330 tjedana, što je rekord.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here