O njenom životu pisalo se mnogo, svi su uvijek htjeli da znaju za pikanterije kojih nije manjkalo kod nje, ali Suzana Mančić i dalje dostojanstveno i ljepša nego ikada krasi male ekrane na gostovanjima u raznim emisijama.

Voditeljica Suzana Mančić i danas slovi za jedno od najljepših televizijskih lica, a njezinoj su se ljepoti divile mnoge poznate osobe diljem Jugoslavije.

Bila je i ostala poznata kao ‘Loto djevojka’, a sada je otkrila što ju je izluđivalo dok je vodila poznatu emisiju: ​​’To je trajalo samo četiri godine i cijeli život ‘Loto djevojke’, koji me živcirao, jer ja sam pjevačica i voditeljica, imam različite ambicije i sama ih ostvarujem, ali sada nakon svih ovih godina, kad kažu da sam lutrija, sretna sam što sam još uvijek lutrija među svima koji to rade, Suzana je u emisiji “Zvezde Granda Special” priznala da je i dalje ponosna na svoj uspjeh.

Suzana Mančić odlučila je razotkriti i švalere sa estrade.

Voditeljica Suzana Mančić i danas slovi za jedno od najljepših televizijskih lica, a njezinoj su se ljepoti divile mnoge poznate osobe diljem Jugoslavije.

Voditeljica je prije 11 godina objavila svoju autobiografiju “Neukrotivo srce” u kojoj je otkrila nepoznate detalje iz svog života. Voditeljica je otkrila da ju je folk zvijezda, koja je tada bila u braku, dugo vremena nemilosrdno proganjala.

“Budući da smo veleposlanik i ja svoju vezu skrivali od javnosti, svi su mislili da sam zapravo slobodna. Bila sam usamljena. Udvarači su se smjenjivali. Kolege su me napadale na turneji, ali ja se nisam voljela intimno družiti sa kolegama.”…Nisam ‘čak se i ne ponaša ‘slobodno’.

No postoji jedan posebno popularan pjevač koji je i posebno uporan. Letio je naprijed-natrag, i letio je naprijed-natrag, ali se nije predavao. Ništa ga ne uznemiruje niti muči. On je dugo u braku i uopće ne prihvaćam činjenicu da mi se udvara”, napisala je Suzana, prije nego što je objasnila kako je zamalo doživjela nesreću jer ju je špijunirao.

“Jedne večeri na turneji slučajno smo bili u Čapljini. Kao i obično, dijelila sam sobu s Biljanom Ristić. Soba je bila na četvrtom katu, što znači da je bila dosta visoka. Tu su bili francuski balkoni.

Nakon koncerta on je počeo da me moli: “Daj mi malo, molim te! “, „Pa ne dam ti nimalo! “, Molim te malo…”, ponavljala je pjevačica, ne popuštajući. Naravno, nas dvije smo ušle u sobu. Nakon desetak minuta čulo se neko grebanje po francuskom balkonu.

Pjevač je visio kao Tarzan s četvrtog kata u donjem rublju i vikao: “Pustite me ili ću umrijeti!” Nas dvojica smo bili relativno jaki. Odvukle smo ga u sobu i odmah izbacile kroz vrata.

Bilo da je u pitanju moje odbijanje ili njegova osobnost, vjerojatnije ovo drugo, on je bio taj koji me morao grditi kad sam godinama kasnije pozirala za fotografiju za časopis. Najgrublje i najglasnije – izjavila je Suzana, koja još nije otkrila o kojoj je kolegici riječ.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here