Nedavno je Jelena Karleuša podelila svoj impresivan spisak blokiranih korisnika na svom Instagram nalogu, izazivajući svoje pratioce da se zabave i prebroje ogroman broj blokiranih računa. Ona je s duhovitošću izjavila da samo osoba s izuzetnom inteligencijom može uspešno prebrojati toliko blokiranih profila.

Ova popularna pop pevačica je delila spisak kao opuštenu šalu, vezanu za svoju najnoviju pesmu pod nazivom “Block”. Dok se obično pojedinci suočavaju s nekoliko blokiranih profila na društvenim medijima, u njenom slučaju, broj je zapanjujuće visok – u stotinama. Dok Jelena Karleuša još uvek nije otkrila kako izgleda, njeni pratioci su već izrazili pozitivne reakcije u komentarima. Takođe, Jelena je pametno pokazala interesovanje za svoj album “Alfa”, pitajući druge koji je njihov omiljeni singl sa tog albuma. Otkrila je da je njen lični favorit pesma “Blok” i čak priznala da često posećuje svoju listu blokiranih korisnika samo da bi bolje razumela izazove s kojima se suočavaju.

Ovaj događaj nas podseća na važnost hrabrosti i odlučnosti u postizanju velikih dela i uspeha. Ona hrabro korača napred, neustrašiva, prevazilazi svoje granice i teži veličini. Za one koji ostaju vezani za prošlost i starija uverenja, njihova sposobnost za rast i promene ostaje ograničena. Iako možda ne deli posebnu naklonost prema turbo folk muzici, Jelena Karleuša je jasno stavila do znanja da, ako već treba da se prepusti tom žanru, onda neka to bude kvalitetna i vredna muzika.

Reakcije na njen spisak blokiranih korisnika bile su raznovrsne, sa komentarima poput: “Pokušavam da pronađem poznate ličnosti koje je blokirala lol”, “Svima ste dali ne šamar, već eksploziju”, “Kako su dođavola?! Ha ha ha”, “Pokaži milost, deblokiraj me”, i “Blok je mama, kraljica.” Možete pogledati snimak na početku teksta da biste pokušali da prebrojite koliko je zapravo korisnika blokirala.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here