Nakon prošlosezonskog trijumfa Aleksandre Nikolić, bilo je neminovno da će se voditi rasprave o njenoj pobjedi. Dejan, njen bivši partner, otvoreno je odlučio razgovarati o njenom sudjelovanju i osvajanju prvog mjesta, osvrćući se pritom na brojne glasine koje su počele kružiti u javnosti. Sama Aleksandra je istovremeno pripisivala svoj uspjeh i vezi sa Dejanom.

Nadalje, Dejan se nije suzdržavao kada je govorio o bivšoj supruzi Dalili Dragojević i njenom televizijskom showu, dok je istovremeno izražavao naklonost i buduće planove sa svojom trenutnom djevojkom Jovanom. Dejanova sreća i ljubav prema Jovani bili su očiti jer nije pokušavao sakriti svoje emocije. Odvajajući se od prošlosti, Dejan potvrđuje da ne osjeća nikakvu animozitet prema Dalili ili Aleksandri. Vjeruje da ga je sve što se dogodilo oblikovalo u osobu kakva je danas.

S osmijehom na licu, Dejan govori o svom odnosu s Jovanom i je li spreman napredovati s njom u sljedeću fazu. Iako još nisu zajedno živjeli, Dejan izražava želju da prvo žive zajedno, postupno i smireno. Iako pravi planove, također cijeni spontanost života. Dejan naglašava da nema nikakvu obavezu i nastavlja razgovarati o vjerskim implikacijama braka, s obzirom na Jovaninu kršćansku vjeru.

U širem smislu, očekuje se da će se pridržavati načela islama i prakticirati šerijatsko pravo. “Međutim, vrijedi napomenuti da brojni brakovi sklopljeni prema šerijatskom pravu završavaju razvodom, što me navodi da više naginjem pronalasku nekoga tko me iskreno voli i dopušta mi slobodu da slijedim svoje želje. Vjerujem da ako oboje poštujemo i podržavamo autonomiju jedno drugoga, možemo izbjeći nepotrebno uplitanje drugih.” – kratko je izjavio Dejan u intervjuu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here