Pjevačica Aleksandra Prijović je jedna od najpopularnijih mladih pjevačica na našim prostorima. Niame , poznato je da je Prijovićka danas u sretnom braku sa sportskim menadžerom i kompozitorom Filipom Živojinovićem , sinom bivšeg tenisera Bobe Živojinovića.

 

 

Međutim , poznatoj pjevačici zamalo da ovo bude drugi brak po redu. Niame , Aleksandra je navodno kada je imala 15 godina , pobjegla od kuće. Tada je prijovićka bila do ušiju zaljubljena u violinistu Momira Jovanovića , za kojeg je htjela i da se uda.

 

 

Njena majka je jedva uspjela da kćerku vrati kući , i to je uspjela uz pomoć policije , jer je Miomir Jovanović tada bio punoljetan , a Aleksandra maloljetna. Miomir je tada svirao po svadbama i drugim veseljima , i tada je sve priznao. Miomir je rekao da su bili veoma mladi , da on sada ima ženu i da je to prošlost. Aleksandra takođr ima svoju porodicu i više se ni ne sjeća tok incidenta koji je napravila u tinejdžerskim danima. Aeksandra i Filip privlače pažnju javnosti još od trenutka kada su stupili u emotivni odnos. U braku su dobili sina Aleksandra , koje je pjevačica izuzetno posvećena , a kako ističe suprug joj ne brani da se oblači izazovno i uvijek se s njim konsultuje oko stajlinga . Tako je istakla da mora Filipa da pita za sve , jer joj je veoma važno šta on misli , i uvijek joj njegovo mišljenje mnogo znači .Aleksandra svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom koji ide u vrtić , a jednom prilikom je rekla da ne voli da provodi vrijeme u kuhinji te da ne zna da kuha .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here