Danas Vam donosimo priču koja je u avgustu 2011.godine  obišla cijeli svijet i tako potresla cijelu javnost. Riječ e o dva brata koji su odlučili da na jedan veoma morbidan način našale se sa putnicima i vozačima .

 

 

Naime , godine 2011. tek je bio otvoren put za Zaječar , te su ova dva čovjeka odlučili da obuku vjenčanicu te da sa bidermajerom u ruci , i veom preko lica hodaju u sred noći po magistrali , i tako plaše vozače kao i putnike. Inspiracija za ovaj morbidni čin im je bila legenda oja se godinama prenosi u tom području.

 

 

Horror scene of a scary woman

Postoji više verzija priče kako djevojke u vjenčanicama hodaju na tom dijelu puta . Neki pak tvrde da je jedna djevojka poginula u saobraćajnoj nesreći dok je išla na medeni mjesec , a druge priče su da se djevojka objesila prije vjenčanja . Naime , 2014.godine , jedan gospodin je dao interviju o situaciji u kojoj se našao i koja mu je promijenila život. Tog dana se vozio prema Negotinu , i trudio se da ne zaspi za volanom, tako je pojačao radio da slučajno nebi zaspao. U jednom trenutku je ugledao djevojku koja je bila sva u bijelom i koja je stopirala. Odlučio je da joj stane i poveze je . Gospodin je rekao da je djevojka bila lijepa te da je imala dugu kosu , a na putu su pričali o svemu.. Odveao je do kuće gdje mu je ona rekla i nastavio svoj put prema svojoj kući. Kdaa je došao , vidio je da je djevojka na zadnjem sjedištu zaboravia svoju jaknu. Sutradan je odlučio da joj vrati jaknu. Kada je došao do njene kuće , njegova majka mu je rekla da je njena kćerka poginula prije sedam godina, a kada je vidjela jaknu šokiraa se , jer je to bila jakna u kojoj je ona sahranjena.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here