Prema izvještajima nekih medija u Srbiji, poznato je da je bivša djevojka pjevača Baneta Mojićevića bila znatno starija od njega, čak 20 godina, ali to nije spriječilo njihovu romansu. Nakon što je Bane osvojio titulu pobjednika jedne od sezona Zvezda Granda, postao je izuzetno popularan među obožavateljkama koje su težile da budu u njegovom prisustvu, a neke su čak i pokušavale sve kako bi postale njegova djevojka. Ipak, iako su mnoge mlade dame nastojale da osvoje njegovo srce, mediji su izvijestili da je Bane zaljubljen u pjevačicu koja je bila 20 godina starija od njega, a koja je javnosti poznata kao bivša supruga medijskog magnata u Srbiji.

Radi se o Sonji Mitrović Hani, koja je prema saznanjima iz 2008. godine započela vezu s Banetom. Izvještaji su govorili o tome kako se njih dvoje odlično slažu, zajedno izlaze na različite događaje te kako razlika u godinama nije predstavljala problem, jer je Bane volio zrelije i ostvarene žene poput Hani. Također se spekulisalo da je Bane bio s Hanijem zbog koristi, jer je ona posjedovala jedan od najboljih muzičkih studija u Srbiji, s vrhunskom opremom i aranžerima. Međutim, ta priča ubrzo je izgubila interes medija.

Svi su bili fokusirani na njihovu moguću romansu, iako se nažalost nije održala. Bane je ubrzo nakon što su mediji izvještavali o vezi s Hanijem upoznao Milicu, s kojom se kasnije oženio i dobio dvoje djece.

Ni Hani ni sam Bane Mojićević nikada nisu potvrdili ove navode o njihovoj vezi, ali također ih nisu ni demantirali. Kako god bilo i šta god bilo ostati će između njih a narod i mediji će uvijek komentarisati.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here