Zlata Petrović je srpska pevačica koja je ostavila značajan trag na estradi. Pored svoje muzičke karijere, postala je i poznata po svojoj iskrenosti i transparentnosti u vezi sa svojim privatnim životom. U skorijim vestima, Neda Ukraden je otkrila da je bila u vezi sa Sašom Popovićem pre Zlate Petrović, a Zlata je potvrdila da je takođe bila u ljubavnoj vezi sa ovim poznatim producentom. Zlata Petrović je istakla da ne bi volela da piše knjigu o svom životu, iako poštuje Nedu Ukraden koja je to nedavno učinila. Ona naglašava da je uvek bila otvorena u vezi sa svojim životom, davala iskrene izjave i da ne bi imala šta više da otkrije.

Pored toga, Zlata Petrović je istakla da je živa reč najbolja i da knjiga može da ima tendenciju da ulepšava ili prilagođava priče. Smatra da je već pričala o mnogim temama u svojoj karijeri, bila iskrena i da je najbolje i najgore već iznela u javnost. Njen stav je da je knjiga možda način da neko podeli određene stvari sa javnošću koje do sada nije imao hrabrosti da iznese, ali da ona već ceo život govori otvoreno o svemu.

Zlata Petrović je poznata po svojoj otvorenosti i iskrenosti, kako u vezi sa svojim životom, tako i u javnim nastupima. Ona ističe da je uvek spremna da priča otvoreno o svojoj prošlosti i sadašnjosti, te da ne voli da ulepšava svoj život, već da govori istinu.

Zlata naglašava da je spremna da iznese sve aspekte svog života, uključujući i činjenicu da je Romkinja. Zlata Petrović ne krije ni svoje ljubavne veze, uključujući i onu sa Sašom Popovićem, koja je postala poznata javnosti nakon što su Neda Ukraden i Zlata same govorile o tome.

Kada je reč o komentarima na račun druge estradne ličnosti, Lepa Brene, Zlata Petrović naglašava da voli da priča o sebi, ali ne o drugima. Navodi da su priče o Lepoj Breni i Saši Popoviću bile pre njenog vremena i da je ona ušla u vezu sa Sašom Popovićem nakon što se njihova veza završila. Odbija da detaljiše tu situaciju, ističući da su ljudi skloni pričanju o svojim bivšim ljubavima, ali da ona ne želi da iznosi tuđe tajne i da se ponosi činjenicom da nikada nije otkrila nečiju intimu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here