Jelena Karleuša i Duško Tošić su par koji je privukao veliku pažnju javnosti u posljednje vrijeme. Imaju dvije kćeri, Niku i Atinu. Iako je Jelena prošle godine najavila namjeru razvoda, od tada nije bilo nikakvih zvaničnih izjava o njihovom statusu, pa je neizvjesno je li doista došlo do razvoda. Prema mnogim izvorima, navodno je njihov brak došao u krizu zbog afera Jelene Karleuše s Ognjenom Vranješom.

Ognjen Vranješ, nogometaš koji se prethodno povezivao s Jelenom Karleušom i tvrdio da su bili u ljubavnoj vezi, nedavno je smijenjen s funkcije u turskom klubu “Hataj”. Iako mu ugovor ističe tek 2025. godine, klub je odlučio zamijeniti ga Nikolom Maksimovićem. Maksimovića, kojeg je Duško Tošić upoznao s Hatajom, sada zastupa Duško u svojoj ulozi menadžera. Čelnici kluba su bili zadovoljni Maksimovićevim dolaskom u “Hataj”.

Ova odluka kluba rezultirala je neugodnim odlaskom jednog reprezentativca, a nažalost, Vranješ se iznenada našao bez profesionalnog angažmana. Sada će se suočiti s izazovom pronalaženja novog kluba, što nije lako. Ovo nije prvi put da je Vranješ ostao bez momčadi, jer je njegov očekivani transfer u Partizan propao unatoč prethodnom dogovoru.

Navijači Partizana su izrazili protivljenje njegovom dolasku u klub, pozivajući se na njegove prethodne veze i izjave tijekom mandata u Crvenoj zvezdi. Trenutno, Ognjen Vranješ još nije odgovorio na te optužbe, ali se očekuje da će se uskoro oglasiti jer ga novinari aktivno pokušavaju kontaktirati kako bi dobili njegovu stranu priče. Postoje tvrdnje da je osveta Duška Tošića izvršena na proračunat i sofisticiran način, no detalji o tome nisu poznati. Važno je napomenuti da su ove informacije temeljene na dostupnim izvorima i medijskim izvješćima te da je uvijek važno provjeriti vijesti iz pouzdanih izvora kako bi se dobila cjelovita slika o događajima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here