Mediji u Srbiji , kao i u regionu su prenijeli vijest o trudnoći Anastasije Ražnatović. Naime , kako doznajemo Anastasija je u petom mjesecu trudnoće , i očekuje djevojčicu , što je njenu majku , folk pjvačicu Svetlanu Cecu Ražnatović posebno obradovalo.

 

 

Podsjećanja radi , Anastasija je već godinu dana u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom , koji igra za špansku Sevilju , gdje se nalazi i Anastasija sa svoim dečkom , i koja čeka dokumente za stalni boravak u Španiji , pa zbog toga nije mogla ni doći na rođenje svog bratića Krstana. Međutim , već od prije je javnosti poznato da Anastasija nije u dobrim odnosima sa Nemanjinom majkom i sestrom , a šta njegova majka kaže na to da ovaj par očekuje bebu to zasada nije poznato.

 

 

Naime , od početka Anastasijine veze sa Nemanjom , Anastasija je bila nerazdvojna sa njegovom sestrom Vanjom , kao i majkom Oliverom. Da nešto nije uredu u njihovom odnosu, javnost je shvatila kada je Vanja otpratila Anastasiju sa Instagrama , a Olivera Gudelj je čak potpuno izbrisala svoj Instagram nalog , te otvorila novi , koji dijeli sa suprugom , a koji je zaključan , tako da se ne može vidjeti njene objave , a ni to da li ima kakvih reakcija sa njene strane na vijest da će uskoro postati baka , htjela to ona ili ne. Poznato je da Nemanja veoma pažljivo pazi na svoju ljubav Anastasiju , pa tako ona dijeli fotografije na Instagramu na kojima se vidi da joj je za godišnjicu veze poklonio veliki buket crvenih ruža ka i korpu sa voćem . Sada je jasno da je Anastasija bila trudna i tada.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here