Poznata pjevačica Jelena Karleuša jedna je od najpopularnijih na našoj domaćoj sceni. Njen privatni život je uvijek bio u centru medijske pažnje. Mediji su često pisali o njoj i Dušku , te njihovoj burnoj vezi. Naime, tek prošle godine Jelena je priznala da se razvodi od Duška, jer kako je ona istakla Duško se više nije osjećao kao dio njihove porodice, te su odlučili da se raziđu.

Međutim, nakon Jelenine objave na Instagramu da se razvode, nije se više nikako oglašavala po tom pitanju. Jelena je oduvijek trudila se da sačuva porodicu, pa je tako izgleda i sada odlučila. Karleuša se uvijek trudila da svoje kćerke zaštiti od situacije u kojima su se našle, kao i popratnih nesuglasica.

 

 

Međutim, ono što je jako zanimljivo je da Atina i Nika ne izgledaju zabrinuto zbog malo roditeljskih odnosa, već uživaju u druženju s majkom i ocem. Bivši par nastoji zadovoljiti svoju voljenu djecu, a Duško vrlo često odvoji vrijeme za svoju kćer, te pravi izlete kako bi im udovoljio. U posljednje vrijeme Duško sve češće gostuje u Turskoj, gdje je izuzetno cijenjen.

 

 

Duško je endavno posjetio cijenjeni restoran Ciprani u Istanbulu, a tamo ga je dočekao najugledniji svjetski kuhar Nusret. Nusret nije pripremio obrok za Dušku ali je bio u njegovom društvu. Tokom zajedničkog druženja nastala je fotografija koju je Tošić ponosno pokazao na svom Instagram profilu.Turski ugođaj im pruža neograničeno uživanje , a mnogi se pitaju da li će se preko ljeta Duško i Jelena sastaviti bar zbog kćeri i otići na zajednički odmor.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here