Ovih dana su pjevačica Anastasija Ražnatović i njen dečko Nemanja Gudelj su veoma rastreseni. Prije samo nekoliko dana oni su se radovali dolasu njihove kćeke , a onda je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest da je Anastasija izgubila bebu i 5.mjesecu trudnoće. Njima je ovaj gubitak teško pao , a Anastasija je odlučila da deaktivira svoje profile na društvenim mrežama, jer je željela da bude sama u svojoj boli.

 

 

Za razliku od Anastasije , Nemanja je uspio da se sabere , p je tako za dobrobit svog kluba odigrao brilijantnu igru u posljednjj utakmici , i tako su Sevilju odveli do naslova, koji je prslavio sa Anastasijom. Anastasija se nakon ekolio dana vratila u Srbiju , dok je Nemanja ostao sa porodicom , a Anastasijina buduća svekrva čini sve kako bi skinula tugu sa lica svoga sina , međutim bezujeno.

 

 

Doživjeti gubitak unuke samo nekoliko mjeseci prije termina, je značajan izvor stresa . Taj događaj je uticao na cijelu nšu situaciju. Poznato je da su Anastasija i Nemanja bili u sred planianja vjenčana , šta li su odlučili. Ceca je također otkzala proslavu svog 50 .rođendana , jer kako kaže nije joj sada do slavlja , doknjena kćerka boluje i tuguje . Poznato je da buduća svekrva nije u dobrim odnosima sa Anastasijom , još od Svjetskog prvenstva u Kataru. Naime ,  Svekrva Anastasije Ranatović proteklih dana izbihjala je iz javnsti , ostajući vjerna svojoj ulozi hrabre i požrtvovane bake.Anastasija trenutno boravi u vili na Dedinju kod soje poodice , kako bi se uspjela što brže oporaviti , a sinovi njenog brata su joj najdraža terpija.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here