Dragana Mirković je poznata pjevačica koja je svoju karijeru izgradila samo na dobrom vokalu. Dragana je jedna od rijetkih pjevačica koja nije bila dio nikakvih skandala , i koja živi mirnim i porodičnim životom. U braku sa Tonijem Bijedićem je već skoro tri decenije i okao kruna njihove ljubavi je došao njihov sin Marko , i kćerka Emanuela , koji su sada odrasli i uspješni mladi ljudi.

 

 

 

 

 

Mako Bijelić je poznat po kulturnom ponašanju , kao i odbojnosti prema medijskoj pažnji. U posljednje vrijeme je postao sve aktivnii na društvenim mrežama , i tako privlači pažnju sa svojim upečatljivim izgledom. Iako mu je obrazovanje i dalje prioritet , on ne bježi od svoje sklonosti luksuznim automobilima i izlascima . Odani je obožavatelj Formule1.

 

 

Kružile su pričw o nekim pjevačicima koje su Marku bile veoma drage , a Dragana je rekla da se ona zapravo ne miješa u aktuetlne događaje ili trendove prirode . Rekla je da joj je najvažnije da je njen sin dobra osoba i da je sretan . Dragana je navela da je ran pričati o snahama jer ipak on ima tek 22.godine , i tek je krnuo da živi , međutim rekla je da se ona tu neće miješati iako Marko odluči drugačije. To je njegov izbor. Marko svakodnevno posjećuje teretanu , i objavljuje fotografije iz iste. Ono što možemo primjetiti jeste da je Marko veoma zgodan i lijep mladić, te da brine o svom tijelu , uporno vježbajući svaki mišić. Kružile su vijesti o Markovoj vezi sa Unom Čolić , kćerkom od Zdravka Čolića , jer su njih dvoje stalno viđani zajedno , a oni nikada nisu potvrdili a ni demantovali navode.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here