Poznata pjevačica Jelena Karleuša je na našim prostorima postala poznata prvenstveno zbog skandala koje pravi , a njeno ie se u medijima spominje svakodnevno , iako već duži vremenski period nije izbacila nikakvu novu pjesmu , ali zato ima komentar za sve i svakoga , i bez dlake na jeziku iznosi svako svoje mišljenje..

 

 

Naime , Jelena je aktivna na društvenim mrežama , i svakodnevno objavljuje fotografije . Međutim jedna obavjest koju je podijelila prošle godine , je bila ta da su se Duško i ona odlučili sporazumno razvesti , i da se Duško više ne osjeća kao dio njihove porodice. Ta objava je privukla veliku pažnju javnosti , međutim , na tu temu se Jelena više nije oglašavala , pa sada nije jasno da li je došlo do razvoda , ili je par ipak uspio da izmiri nesuglasice , i prebrode još jednu krizu koja je zadesila njihov brak , koji traje već više od 15 godina.

 

 

Novinari su naravno pokušali da dobiju i komentar Jelenine porodice na temu njihovog razvoda , ali su svi odbili da javno govore o tome. Poznato je da e pjevačica bila veoma bliska sa Duškovom sestrom , Katarinom Tošić , koja je nedavno proslavila svoj 42.rođendan. Međutim na fotografijama koje je Kristina objavila sa svog rođendana , nema Jelene , pa su tako mnogi shvatili kao dokaz da je Jelenin brak sa Duškom završen , te da su ona i Katarina sada u drugačijim odosima., , jer su na rođendanu bile i Nika i Atina , kao i Duško ,koji su zajedno pjevali Kristini pjesmu za rođendan ,  ali Jelene nije bilo.  Šta vi mislite o tome ? pišite nam u komentarima ispod.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here