Jedna od najuspješnijih srpskih teniserki je svakako Ana Ivanović , a oim što je bila poznata u svijetu sporta , ona je smatrana i najljepšom ženom u svijetu bijelog sporta. Poznato je da je Ana već dugo godina u braku sa poznatim njemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštangerom , a njihova ljubavna priča je svojevremeno bila glavna tema u svjetskim medijima.

 

 

Njihova veza je izazvala veliku buru javnosti , jer u vrijeme kada su započeli svoju emotivnu vezu Bastijan je bio vjeren sa jednom od najljepših njemačkih manekenki , i njih su mediji naprosto obožavali , i samo su čekali njihovu svadbu . Međutim , nakon što je Bastijan upoznao Anu , oni su se vro brzo zaljubili , i on je tada prekinuo svoju dugogodišnju vezu , a mediji su pisali loše o srpskoj teniserki , jer su smatrali da je ona uništila jednu lijepu ljubavnu vezu.

 

 

 

Međutim , vremenom se promijenilo sve , pa su tako Ana i Bastijan postali omiljeni u njemačkim , ali i svjetskim edijima . Nije bilo lako da par u samom početku veze izdrži toliki pritisak javnosti , ali su dokazali da ljubav pobjeđuje sve , pa su tako ustrajali i svoju vezu su učvrstili bakom. Njih dvoje su prvi put uslikani zajedno u Njujorku , gdje je Ana tada učestvovala na US openu , a tada su šetali gradom držeći se za ruke , i to je bila velika senzacija za novinare . Poznati par je u braku dobio dvoje djece , dva sina , a nedavno se Ana porodila po treći put i na svijet donijela još jednog dječaka.

 

 

Ana je na svom Instagram profilu odmah podijelila fotografije svojih nasljednika , i to je mnoge pratioce začudilo , jer je u protekla dva porođaja , čekala čak nekoliko mjeseci kako bi podijelila barem fotografiju od novorođenog sina . Očito je da je Ana nakon dva porođaja sada iskusnija i opuštenija , i mnogi roditelji koji imaju troje djece , kažu da je sa trećim najlakše .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here