Rastko Janković je multitalentirani srpski umjetnik rođen 1972. u Parizu. Proslavio se u televiziji, filmu, kazalištu i glazbi. Njegova veza s Marijom Veljković izazvala je veliko zanimanje i učinila ih jednim od najzanosnijih parova. Svaki korak ovog karizmatičnog voditelja i glumca pomno se prati, dok ljudi željno očekuju više uvida u dinamiku njihove veze.

Rastko neočekivano ulazi u Marijin život nakon njenog dugogodišnjeg braka s arhitektom Milanom Milovanovićem. To označava kraj jedne burne faze za Mariju i početak nove veze koja joj ponovno donosi vjeru u ljubav i vraća osmijeh na lice. Na početku su odlučili tajiti svoju romansu, ali nakon nekoliko mjeseci veze odlučili su objaviti svoju vezu. Od tada su počeli zajedno sudjelovati na javnim događanjima i rado davati intervjue raznim medijima.

Marija Veljković i Rastko Janković od samog početka isticali su čistoću svoje veze, želeći iskusiti istu radost kao i bilo koji drugi par. No, unatoč njihovim namjerama, često su se pojavljivali naslovi o njihovim privremenim rastancima, koji su postali stvarnost prije nekoliko godina, izazivajući veliku pažnju medija. Doista je došlo do rastanka, iako privremenog. Marija je s djecom otišla na prijeko potreban godišnji odmor, kojeg je Rastko, nažalost, morao odgoditi.

Nedavne fotografije na Instagramu koje prikazuju Rastka s kolegicom Jelicom Kovačević na filmskom festivalu “Sofest” sugeriraju da je njihov privremeni rastanak isključivo zbog profesionalnih obaveza, jer su kao voditeljski i glumački par sposobni privremeno se razdvojiti zbog posla. No, sigurno je da će se Marija vrlo brzo ponovno naći u Rastkovom zagrljaju, kao što se dogodilo prije dvije godine, izražavajući radost i sreću. Ipak, ne može se poreći da Jelica također izgleda izvanredno na objavljenim fotografijama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here