Folk diva Jelena Karleuša i njen suprug , fudbaler Duško Tošić su jedni od najpoznatijih parova na javno sceni u Srbiji. Naime , Duško se pretao aktivno bavii fudbalom , te je sada uspješan menadžer jednom fudbalskom klubu. Njih dvoje su u braku već 15 godina , a imali su mnogo trzavica koje su uspješno prevazišli.

 

 

Naime , poznato je da Jelena prošlog ljeta na svom Instagram profilu objavila kako se Duško i ona razvode , a razlog tome je što se njen suprug više ne osjeća dijelom njihove porodice. Nakon te objave , ni Jelena ni Duško se više nisu oglašavali povodom teme razvoda , pa je ostalo nerazriješeno da i su oni idalje u braku , te u kakvim su odnosima ,s obzirom da se ne pojavljuju zajedno u javnosti.

 

 

Poznato je da oboje svu svoju pažnju usmjeravaju na njihove kćerke Niku i Atinu koje su sada u tinejdžeskom dobu i ažnja im je itekako potrebna Nika i Atina su zahvaljujući svojim roditeljima postale poznate na društvenim mrežama , te imaju veliki broj pratilaca . Nika je posebno aktivna na Tik Toku i možemo slobodno reći da je postala idol svojim vršnjacima a ona svaki dan objavi neki kratki video iz vile u kojoj živi. Nika u posljednje vrijeme sve više pažnje posvećuje svom izgledu i imidžu , i moda je sve više zanima . U vili na Dedinju ona ima svoj mali raj koji je uređen po njenim željama . U sobi ima veliki garderober a sada je pokazala i svoje kupatilo koje je povezano sa njenom sobom , i koje je uređeno sa dosta ukusa i stila. Ono što možemo aključiti da je kupatilo veoma prostrano , i ima savšeno osvjetljenje.

 

 

@.nikaspam

Kavrno je to priznajem.. 🩷🇷🇸

♬ Cveće – 🍭

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here