Milena Popović i Igor Jurić već duže vrijeme uživaju u dubokoj privrženosti jedno prema drugom. Nakon razarajućeg gubitka partnera Olivera Ivanovića, s kojim nije bila pravno udata, ali s kojim ima sina Bogdana, Milena Popović, državna tajnica u Ministarstvu turizma i mladih, nije ni slutila da će pronaći ljubav s drugim muškarcem.

Unatoč nedaćama, sreća im je bila naklonjena, pa su igrom slučaja upoznali svog životnog partnera, uz cijenjenog osnivača Zaklade “Tijana Jurić” i ravnatelja Centra za nestalu i zlostavljanu djecu. Na početku su željeli zadržati svoju vezu privatnom, ali su Milena Popović i Igor Jurić naposljetku odlučili biti transparentni. Zahvaljujući društvenim medijima, imamo privilegiju promatrati njihov skladan spoj, koji se može usporediti s cvjetanjem ruža.

Milena često objavljuje slike sa svojim partnerom, s kojim je otkrila sve što želi. Njezina posljednja objava izazvala je veliki interes, a mnogi komentari hvale njezin izgled, tvrdeći da nikada nije izgledala sjajnije. Mnogi pripisuju ovaj novostečeni sjaj Juriću, priznajući njegovu ulogu u izmamljivanju blistavog osmijeha na njenom licu i sjaja u njenim očima.

Postoji jedan poseban detalj koji je privukao značajnu pažnju. Mnogi su primijetili suptilan znak trudničkog trbuha ispod lagane ljetne haljine s cvjetnim uzorkom koju je Milena odabrala nositi i koja je uhvaćena na fotografiji. Ova opažanja odmah su pobudila znatiželju među promatračima, pa su se zapitali hoće li Milena Popović i Igor Jurić uskoro podijeliti radosnu vijest o iščekivanju djeteta ili je riječ o jednostavno nespretnom položaju u kojem se državna tajnica našla. Nakon nesretnih događaja koje su prošli, to bi nedvojbeno unijelo neodoljiv osjećaj sreće u njihova srca. Budući da vijesti ne mogu dugo ostati tajne, moramo biti strpljivi i provjeriti je li Milena doista trudna ili su pretpostavke javnosti pogrešne.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here