Mediji su puno pričali o Novaku Đokoviću koji pokušava po osmi put osvojiti Wimbledon. Priča se i kako mama njegove supruge Jelene ne sluša što Jelena želi. I Novak i Jelena vole se zdravo hraniti i preferiraju hranu koja je organski uzgojena i ne sadrži meso. Ljudi se pitaju jedu li njihova djeca, Stefan i Tara, na isti način. Jelena je ovo pitanje postavila u jednoj TV emisiji. To znači da se informacija ili priča nastavlja i nakon reklame.

U našoj kući ne jedemo nikakve životinjske proizvode, ali naša djeca mogu birati žele li jesti meso ili ne. Ponekad odu kod bake i djeda, ali samo jedan od njih slijedi naše pravilo bez mesa. To nisu moji roditelji, to je Diana, koja se jako dobro drži pravila koja joj dajemo. Jeleninoj mami Veri jako je stalo do toga što Jelena jede. Jelena se slaže i kaže da joj je mama poput bake koja spravlja ukusne poslastice za nju i djecu. Ponekad se ne slažu, ali Jelenina djeca rado dolaze kod njih i jedu bakine slasne kiflice sa sirom. Jelenin tata Miomir Ristić počeo je da jede istu hranu kao i ona jer je želio da je usreći.

Odlučio je jesti samo vegansku hranu, što znači da ne jede nikakve životinjske proizvode poput mesa ili mliječnih proizvoda. Jelena je sretna jer je njen tata smršavio i sada se osjeća bolje. Ali njezina mama i dalje voli jesti tradicionalnu hranu i ne želi se mijenjati. Pokušava uvjeriti Jeleninog tatu da jede kao prije.

Roditelji Jelene Đoković prošli su kroz mnoge teške trenutke u životu, ali su uvijek bili uz nju i pružali joj veliku pomoć. Iako su imali problema s novcem, nikada nisu odustali i prebrodili teške trenutke. Jelena i njezina sestra bile su jako odlučne i jake i zbog toga je mama podržala njihov izbor da studiraju u drugoj zemlji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here