Nikola Kojo rijetko je javno govorio o svojoj obitelji, a podaci o njegovom bratu bili su rijetki. Jedino što se znalo jest da je Nikola četiri godine mlađi od svog pokojnog brata. Bilo je čudno što nikada nije bilo zajedničkih fotografija braće, čak ni na društvenim mrežama. Nažalost, 29. lipnja 2023. godine, u 59. godini života, preminuo je Vladimir Kojo, brat poznatog glumca Nikole Koje. Vladimir je tragično preminuo nakon što ga je konj udario tijekom treninga na hipodromu. Kada su lokalni mediji posjetili beogradski hipodrom, dočekala ih je smrtovnica postavljena na ulazu.

Vladimirova obitelj oprostila se od svog najmilijeg, dok su obitelj, prijatelji i kolege bili zapanjeni informacijama koje su objavljene. “Naš voljeni Vladimir preminuo je 29. lipnja 2023. Ispraćaj je zakazan za utorak, 4. srpnja 2023. u 14 sati na Novom groblju. Ceremonija će započeti u 13.30 sati”, stoji u službenoj smrtovnici. Ožalošćeni su Vladimirova majka Milica, sin Velja, braća Nikola, Ljuba i Miroslav, sestra Brankica, tetka Jagoda, kao i ostala rodbina i bliski prijatelji, kako je navedeno u smrtovnici.

Važno je naglasiti nesrećnu smrt Vladimira Koje, koji je izgubio život zbog nesreće povezane s konjem. Nakon incidenta, Kojo je bio deset dana u komi na VMA, gdje je primao liječenje zbog ozbiljnih ozljeda glave i tijela. Vladan Damjanović, poznati trener u konjičkom klubu već četiri desetljeća, ispričao je tragičan događaj u kojem je jahač pao s konja, a zatim je došlo do sudara s Kojom koji je pokušao pravovremeno intervenirati.Ovaj izravni sudar dogodio se zbog nedostatka vidljivosti, pri čemu ni konj ni sam Kojo nisu bili krivi.

Ovaj incident služi kao jasan podsjetnik na neočekivanu i šokantnu prirodu nesreća, slično kao kada osoba tragično izgubi život nakon pada s mopeda. Prema riječima Kojinog prijatelja, taj konj bio je pod Vladimirovom brigom tijekom perioda dresure, što je stvorilo osjećaj vlasništva. Nažalost, Vladimir je proveo desetdana bez svijesti na VMA, s ozbiljnim ozljedama glave i tijela. Ove informacije prenio je Kojin prijatelj, a svi koji su ih čuli bili su duboko potreseni ovom tragičnom vijesti. Smrt Vladimira Koje ostavila je veliku prazninu u životu njegove obitelji i bliskih ljudi, a njegova smrt podsjetila nas je na nepredvidivost života i važnost sigurnosti u svakodnevnim aktivnostima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here