Svako od vas je barem jednom u svom životu čuo priču o nekoj ženi ili djevojci , koja je nekada bila siromašna i neupadljiva , ali se njena sreća preokrenula preko noći , i onda postala slavna i bogata. U današnjem lanku vam donosimo priču o jednoj ženi , po imenu Susan Boyle , koja dolazi iz Velike Britanije , i preko noći je postala slavna.

 

 

Naime , Susan se prvo prijavila za poznatu TV emisiju „Britanija traži talenat“ , i svojom pojavom je prvo izazvala podsmjehe i žirija i publike , a onda je svojim nastupom napravila haos na pozornici. Kada je Susan pustila glas , svi su ušutjeli . Na kraju je Susan pobijedila u toj sezoni , a nakon toga je snimila nekoliko albuma i do sada prodala desetke milijuna ploča.

 

 

Danas Susan ima 58 godina , i do sada je zaradila 22 milijuna funti , ali se nije puno promijenila , iako je mnogo radila na svom izgledu , ali kada je riječ o novcu nije postala otpad , kao što se to dešava sa veliki brojem ljudi , koji se obogate. Nastavila je život u svojoj vikendici , samo ju je malo preuredila , nije razmišljala o kupovini nikakvih luksuznih vila i stanova.Kako je otkrila najskuplja stvar koju je sebi kupila od svojih miliona je bunda, a pored nje je kupila i klavir. Novac je potrošila i na časove vožnje , jer oduvijek želi da sjedne za volan ali joj ne uspijeva , ipak ne odustaje i dio novca je odvojila za polaganje.Susan se iz javnosti povukla nakon što je shvatila da ne može da se nosi sa tolikom popularnšću i pritiscima javnosti , a na vrhuncu svoje karijere dobila je i čitav tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvijezdu.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here