Cecin odlazak iz Zvezde Granda, nekada strogo čuvanu tajnu, konačno je otkrio niko drugi do proslavljeni muzički mogul Saša Popović. U toku željno iščekivane sedamnaeste sezone muzičkog takmičenja, Popović odiše nepokolebljivim samopouzdanjem otkrivajući uzbudljive nove modifikacije.

 

Uvjeravajući fanove emisije, on samouvjereno obećava da će ove promjene biti ništa manje nego uzbudljive, podstaći spekulacije o mogućem izlasku iz žirija. Na sreću, na veliko oduševljenje publike, taj ishod je izbjegnut. Naime, prema Popovićevoj izjavi, malo je vjerovatno da će se to dogoditi u skorije vrijeme. Ceca Ražnatović je u Zvezdi Grandu čvrsto uspostavljena u doglednoj budućnosti.

 

 

Saša je u emisiji “Premijera” hrabro izjavio da se, iako se ranije pričalo o odlasku Marije Šerifović, on sada potpuno zanemaruje. Mnogi članovi Velikog žirija imaju snažno dvodecenijsko iskustvo. Što se Marije Šerifović tiče, nema sumnje da ulazi u osmu ili devetu sezonu. Živo se sjećam Marijinog impresivnog prisustva 2015. godine i punog povjerenja u njene sposobnosti, posebno među kandidatima za pop pjevanje. Iako je u početku oklevala da ponovo učestvuje tokom prvog takmičenja, na kraju je iskoristila još jednu priliku i odlučila da ostane.

 

 

 

Oboje smo strpljivo iščekivali dolazak ljetne sezone, ćutke odlučni da ostavimo svoj trag. Marija je zvala da se raspita o našim planovima za narednu sezonu, učvršćujući našu nepokolebljivu posvećenost da nastavimo. Sada postoji apsolutna sigurnost da će on ostati s nama. Čvrsto vjerujem da će ova pozitivna putanja opstati, jer Saša čak otkriva koliko tačno traje Cecini mandat u žiriju. Saša čvrsto tvrdi da je Ceca sastavni deo našeg tima već tri godine, i sa sigurnošću predviđa da će ostati još neverovatne 33 godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here