Anastasija Gudelj, nakon dolaska u Beograd, nije gubila vrijeme i odlučila je promijeniti svoj fizički izgled. Unatoč svojoj prepoznatljivoj dugoj smeđoj kosi, talentirana pjevačica hrabro je krenula u transformaciju svoje frizure, skraćujući je i suptilno dodajući svjetlije pramenove. S obzirom na to da je njen suprug vlasnik vlastitog salona koji nudi različite usluge za poboljšanje ljepote i pružanje njege, Anastasiji nije bilo teško odlučiti se za njegovu ekspertizu.

Njen izgled doživio je značajnu promjenu jer je njena prethodno duga, raskošna smeđa kosa sada prošlost. Da bi bolje dokumentirala transformaciju frizure, Anastasija je koristila svoj Instagram profil kako bi dijelila svaki korak ovog zanimljivog procesa. Iako još nismo vidjeli konačni rezultat, jasno je da će nova frizura sigurno dodatno naglasiti njen besprijekoran izgled.

Anastasijina odluka da promijeni i prezime izazvala je dosta pažnje među ljudima oko nje. Njen izbor da promijeni prezime bio je neočekivan, ali zanimljivo, njena majka Ceca nije bila iznenađena. Ceca je podržala Anastasijin izbor, uzimajući u obzir dugogodišnju srpsku tradiciju prema kojoj žena preuzima prezime svog supruga.

Ova odluka Anastasije da slijedi tradiciju svog supruga i promijeni prezime ukazuje na njenu samosvjesnost i podršku majke Cece. Ceca je također slijedila istu tradiciju kada je preuzela prezime svog supruga, a to osobno iskustvo dodatno jača njen stav i podršku prema ovoj praksi. Ceca vjeruje da nema razloga za odstupanje od te stoljetne tradicije i podržava svaku ženu koja slijedi ovaj put te smatra da svaka žena ima pravo na svoj izbor. Sve što je novo treba prihvatiti ali odakle si potekao i svoj identitet, tradiciju nikad ne treba zaboraviti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here