Britanski preduzetnik Čarls Pirs (54) pokrenuo je sudski postupak protiv svoje bivše supruge Elle Dvornik (32) u vezi kuće u Balama. Iako je Ella jedini vlasnik te kuće, Čarls tvrdi da ima pravo na deo imovine zbog razvoda. Međutim, ovaj sudski spor nije jedini problem u njihovom odnosu. Postupci koje je Čarls preduzeo tokom razvoda i narušavanje poslovnih računa Ellinih firmi, poput ‘Manijak’ i ‘Cruella’, doveli su do problema. Kao zaposleni u tim firmama, on je neovlašćeno prebacio sredstva sa poslovnih računa na svoj privatni žiro račun.

Ella Dvornik je 2016. godine osnovala firmu ‘Manijak’, koja je bila inkubator za influensere, a zatim je 2018. godine osnovala ‘Cruellu’. ‘Manijak’ je prema Fininim podacima imao prihod od 219.000 eura prošle godine. No, ove godine firma se suočila s blokadama i problemima s isplatom plata. ‘Cruella’ takođe ima slične probleme, a ove godine firma je čak bila blokirana četiri puta.

Ovo pravno i poslovno neslaganje između Čarlsa i Elle dodatno je zakomplikovalo njihov odnos, koji se već raspadao nakon razvoda. Ova situacija ukazuje na potrebu za jasnim sporazumom i pravilnom podelom imovine u slučaju razvoda kako bi se izbegli budući sukobi i nesporazumi. Osim toga, u aprilu ove godine, pojedini izvori su tvrdili da je Čarls počeo izlaziti s drugom ženom koja je njegovih godina. Iako su te glasine bile demantovane, izgleda da su problemi u njihovom odnosu rezultirali sudskim sporom i narušavanjem poslovnih interesa.

Čarls i Ella su na početku svog odnosa delovali kao zaljubljeni par iz bajke. Njihova ljubavna priča započela je u Londonu, a kasnije su se preselili u Zagreb, gde su se venčali u Las Vegasu i dobili dve predivne ćerke, Balie i Lumi. Zajedno su živeli u Istri i kupili kuću u Balama, gde su planirali provesti srećnu budućnost. Nažalost, život je nepredvidiv, a iako su na početku uživali u istarskom načinu života, Čarls je kasnije sve više vremena provodio u Engleskoj, što je dovelo do promena u njihovom odnosu. Kako su se životni putevi razdvajali, tako su se počeli pojavljivati problemi u njihovom braku. Ella se oglasila demantijem glasina o Čarlovom novođ pronađenom partneru, ali izgleda da su se njihovi odnosi već ozbiljno narušili.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here