U nastavku današnjeg članak dotaći ćemo se naše premijerke Srbije Ane Brnabić , a koja je itekako zanimljiva , te se o njoj ima mnogo toga da govori. Naimme , njen privatni život je itekakko zanimljiv javnosti za komentarisanje , pa je često ona sama tema , kao i njena partnerka Milica , ali također i njjihov sin Iggor. Inače , Anu na početku narod nije baš volio , a ni podržavao , te je upravo zbog njnog privatnog života , te se ksualnog opredeljenja stavljana na stub srama .

Naime , kada je reč o njenom stilu , on je oduvek bio prepoznatljiv , jer je baziran na biznis kombinacijama , a kojima ponekad priroda neki upečatljivi detalj , koji je specifične boje sakoa , a u kojima se inače najbolje oseća. Naime , ona je godinama ostala dosledna svom imidžu , kao i prilikom svojih najskorijih pojavljivanja što je bilo ono sa ambasadorkom republike Kine od pre par dana.

Dakle , tada je sve bilo u znaku pažljivo odabrane nijanse ružičastog sakoa , a kao i u prethonim odjevnim kombinacijama , neiszostavno je bilo da nosi pantalone i cipele. Ma koliko da su jednostavni, stajlinzi naše premijerke uvek su pažljivo osmišljeni a ona je čak jedno prilikom otkrila da je neretko za javna pojavljivanja stilizuje supruga Milica Đurđić.Međutimm , za razliku od nje , nejna partnerka Milica je daleko opuštenija u kombinovanju svojih varijanti , a za razliku od Brnabićke , jako retko se može videti u sakoima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here