Nedavni događaji u rijalitiju “Elita” doneli su značajno uzbuđenje i napetost među učesnicima, a izgleda da će se situacija dodatno zakuvati jer Veliki šef ima novo iznenađenje za takmičare. Otkriveno je da će Stanija Dobrojević, nakon što je nedavno gostovala u emisiji i suočila se sa svojom bivšom partnerkom Anelom, možda zajedno sa Asminom ući u rijaliti šou. Suočavanje Stanije i Anele u emisiji izazvalo je mnoge kontroverze i podelilo mišljenja javnosti. Nakon tog događaja, Stanijin dečko je najavio mogućnost njihovog zajedničkog ulaska u “Elitu”. Naime, Ana je u emisiji tvrdila da je njihov zajednički partner patološki lažov, a nijedna od njih dve nije bila srećna sa njim.

Asmin je istakao da je Stanija razotkrila Anelinu laž pred svima i pozvao Anelu da objavi sve poruke o kojima priča, zajedno sa datumima. Spreman je čak i na poligrafsko ispitivanje kako bi dokazao istinu. S obzirom na zahtev javnosti, Asmin je izneo svoj zahtev za ulazak u “Elitu” na sedam dana uz unaprednu uplatu od 100.000 evra.

Ako tokom tog perioda ne uspe da dokaže istinu, vratiće novac. Ovo izaziva veliku pažnju i postavlja pitanje šta će se dogoditi u narednim epizodama rijalitija. Osim toga, Asminova bivša supruga izražava svoja očekivanja da će ga zajedno sa Stanijom videti u “Eliti”, što dodatno doprinosi intrigama i napetostima u ovom popularnom rijalitiju.

Iako su detalji budućih događaja u “Eliti” ostali tajnoviti, čini se da se situacija u ovom rijaliti šou programu samo dodatno zakuhava. Nakon što je Stanija Dobrojević ušla u konflikt sa svojom bivšom partnerkom Anelom i Asminom, njenim trenutnim partnerom, očigledno je da se neprijateljstvo i tenzije među učesnicima povećavaju. Osim toga, najava da bi Stanija i Asmin mogli zajedno ući u “Elitu” dodatno pojačava interesovanje publike, jer bi njihov ulazak mogao dodatno uneti nemir i kontroverze među učesnicima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here