Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš već su više od trideset godina u ljubavi ispunjenoj vezom. Međutim, početak njihove romanse bio je turbulentan. Prije nego što su započeli svoju vezu, Zorica Brunclik je imala dva braka i rodila troje djece, dok se Miroljub razveo iz prethodne veze i dobio dvije kćerke. Na početku njihove veze, ljubav nije odmah procvjetala, prvenstveno zbog Miroljubove opreznosti prema obavezama. Ipak, Zorica Brunclik nije odustala i na kraju je osvojila njegovo srce. Danas uživaju u više od trideset godina srećnog braka.

Zorica Brunclik ima četvero djece, uključujući tri kćeri imenom Marija, Miljana i Zlata te sina Đorđa. Marija, najstarija među njima, rođena je izvan braka i potječe iz Zoričine ranije romantične veze s Ahmetom Ćelovićem, bivšim nogometašem iz Priboja. Veza između Zorice i njezine kćeri Marije često je bila predmet medijskog zanimanja. Posebno je postala intrigantna kada je otkriveno da se Marija, zajedno sa svojim partnerom Nenadom, skrasila u skromnom domu u blizini Obrenovca, dok je njena majka živjela u raskošnoj rezidenciji u Krnjači.

Unatoč razlici u njihovim životnim stilovima, Marija nije nikada govorila loše o svojoj majci i zahvalna je Zorici i Miroljubu, koje smatra očinskim figurom, za sve što su učinili za nju. “Uz pomoć moje majke i Miroljuba, kojeg više doživljavam kao očinskog lika nego očuha, uspjela sam dobiti ovu kuću. Moja majka je bila pokretačka snaga svega što sam postigla u životu, i želim izraziti svoju zahvalnost što me odgajala i uvijek bila uz mene,” izjavila je Marija za medije.

Osim toga, Marija je također otkrila svoj talent za pjevanje, no radi na ostvarivanju vlastite glazbene karijere temeljene na vlastitom trudu i radu, umjesto da se oslanja na slavu svoje majke i očuha. Ova izjava ima poseban značaj za Zoricu, jer pokazuje da je njezina kćerka odrasla u samostalnu ženu s vlastitim ambicijama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here