Poznata srpska pjevačica Goca Tržan je svima poznata po svojoj surovoj iskrenosti , pa tako uvijek i bez blama dijeli sve detalje iz svog privatnog života. Ovoga puta je odlučila da zaviri malo dublje u svoji untimu . Pjevačica je odlučila da progovori o svom intimnom odnosu , te iskustvu tokom svog života . Njena izjava je mnoge ostavila bez teksta.

 

 

Naime , Goca Tržan je u jednom interviju izjavila kako veličina nije btna ako partner zna šta radi. Istakla je da je do je bila mlađa eksperimentisala je se*s na raznim mjestima , međutim najopuštenija je bila u spavaćoj sobi. Goca je istakla da vidi da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno priča o se*su, a ona misli da je to vro važna tema za sve .

 

 

Goca je također dodala da e jako bitno da roditelji sa svojom djecom razgovaraju na tu temu , kako kasnije nebi dolazilo do nekih stvari koje su daleo teže za podnošenje , a istakla je da prije svega misli na abortuse. Goca smatra da djeca treba da se obrazuju na tu temu kako bi znai adekvatno da se zaštite kada dođe do toga. Pjevačica je reka kako je odnos najbolji u kasnijim godinama , te da je njoj najbolji u četrdesetima , jer žene tada znaju šta hoće i ne pristaju na sve i svašta .

Podsjećanja radi Goca se svojevremeno našla u žiži javnosti , kada je Krstijan Golubović tokom svom učešća u Zadruzi izjavio kako je imao seksualnu aferu sa pjevačicom, što je ona osim što je demantovala , najavila i tužbu , pa neka on na sudu dokazuje te tvrdnje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here