Šesta sezona rijaliti programa Zadruga se polako bliži kraju , a kako je Željko Mitrović najavio , on će potpuno ukinuti emiovanje nagledanijeg rijalitija , a razlog tome su protesti građana Srbije , koji smatraju da se u Zadruzi propagira nasilje , te da su glavni česnici rijalitija , zapravo kriminalci i osuđivane ubice.

 

 

Učesnik rijalitija Filip Car je u više navrata u rijalitiju rekao kako želi da vjeri svoju djevojku Aleksandru Nikolić. Međutim to je sinoć i uradio. U rijalitiju je bilo sve pripremljeno zbog vjeridbe , pa je imanje izgledalo potpuno drugačije . Filip Car je imao veliku tremu zbog ovako važnog čina. Aleks je s Carem šetala po dvorištu zatim su sjeli na klupu. Car je otišao do sobe uzeo prsten , te se potom vratio do nje.

 

 

Car je bio vidno nervozan , pa je tako svoju nervozu prenio i na Aleks. Njen bivši dečko Dejan Dragojević je svo vrijeme gledao putem ekran u studiju Zadruge. Filip je rekao Aleks da napolju započnu normalan život , da urade neke velike stvari . Potom je Cra izvadio prsten i pitao je da se uda za njega. Aleks je bila vidno iznenađena, dok je izgovarala sudbonosno DA , vatromet j pucao oko njih. Filip je rekao da je veoma sretan , što će konačno nakon izlaska izrijalitija da sredi svoj život. Planira da se oženi sa Alex da osnuju porodicu , te da žive normalnim životom.Podsjećanja radi , Filip se prošle godine uiješao u brak Dejana i Dalile Dragojević , pa je završio sa Daliom u emotivnom odosu. Naon toga Dejan je uplovio u vezu sa Aleksanrom Nikolić , u koju se Car također umiješao i okončao je.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here