Miroslav Ilić je poznati srpski pjevač , koji je preoznatljiv po svom glasu kao i svojim pjesmama. Međutim on je preoznatljiv i po Mrčajevcu , njegovom rodnom mjestu. Naime , pjevač niada nije skrivao odakle je potekao i koliko voli svoju rodnu kuću. Iako u Beogradu ima svoj dom , ova kuća m je u srcu , i stalno nešto na njoj dorađuje.

 

 

Naime , uređena dvospratnica sa drvenim detaljima i veliko dvorište prvo su što privlače pažnju. Budui da u kuću u Mrčajevcima Miroslav mnogo voli , on se trudi da je stalno uređuje sve bolje i ljepše . Svojevremeno je ispred vrata napravio drvenu verandu , a zatim furnu za pečenje prasića i jagnjića , a ogradu je uredio u kamenu , tako da rijetko ko može da zaviri u njegovu privatnost.

 

 

Pored raskošne vile Miroslav u dvorištu ima još dvije kuće manju šupu i pomoćno ojeljenje koje služi kao ljetna kuhinja. Dom pjevača Miroslava Ilića je uređen poput najljepših prestojničkih vila , nema tržišnu vrijednost koju zaslužuje , najviše zbog lokacije, ali ipak je Miroslav smatra najvrijednijom nekretninom koju posjeduje. Pjevač je istakao da je uvijek želio da živi na periferiji grada daleko od gradske vreve. Miroslav sa svojom suprugom uživa u miru koji imaju u svom domu. Njegova kuća se protee na čak nekoliko nivoa , a dvorište oko kuće je bogato i kako se čini njegovano i čuvano. Nije tajna da pjevč ulaže veliku sumu novca u uređenje svoga doma , a poznata je njegova izjava kada e rekao da mu mjesečno za život treba više od 3000 eura.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here