Niz nedaća Relje Popovića se nastavio i ponovo se našao prikovan za bolnički krevet, ovoga puta kao posledica brutalnih batina koje je pretrpeo. Za njega je to bio svojevrsni déjà vu, jer se trinaest godina ranije, 2010. godine, dogodio izuzetno uznemirujući incident koji je ozbiljno ugrozio živote Relje Popovića i Stefana Cvijovića Cvije. Prema Cvijovićevoj sveobuhvatnoj izjavi, nemilosrdno ih je napala grupa od šezdesetak pojedinaca, ostavljajući ih fizički i emocionalno pretučeni.

 

 

Narod Srbije doživeo je zastrašujuće iskustvo ubrzo nakon završetka nastupa, jer su napravili nemudri izbor da napuste mesto bez ikakvog obezbeđenja, pa su tako postali žrtve strašne iskušenja. Da bi se potkrijepila težina i intenzitet pomenutog napada, zvanični politički izvještaj koji ispituje incident poklapa se sa Cvijovićevim tvrdnjama. Ovaj izvještaj služi kao dodatni dokaz koji potvrđuje Cvijovićevu tvrdnju, čime se učvršćuje ozbiljnost napada. Relje i Cvij su bili podvrgnuti nemilosrdnom naletu agresije, koja ih je dovela u stanje potpune propasti.

 

 

Prema Cvijinim riječima, oni su nemilosrdno napadnuti, a fizički dokazi na njihovim tijelima svjedočili su o čistom divljaštvu koje im je naneseno. Zlonamjerni napadači su koristili flaše i razne druge predmete kao instrumente nanošenja štete, što je rezultiralo velikim ozljedama i ozljedama za obje žrtve. Čudesnim preokretom, ni Relja Popović ni Stefan Cvijović Cvija tokom incidenta nisu zadobili povrede opasne po život, jer nijedna od njihovih vena ili arterija nije bila ugrožena. Međutim, ne može se podcijeniti ogroman psihološki udio ovog traumatičnog događaja, što je dovelo do njihovog prijema u bolnicu radi neophodnog liječenja.

 

 

 

Važno je napomenuti da ovo nije prvi put da se Relja suočio sa takvom opasnošću, jer se i ranije susreo sa sličnim bliskim pozivom kada je pre samo dve godine upucan u stomak.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here