Najpoznatiji teniser u svijetu Novak Đoković , se trentno nalazi u Parizu , gdje je počeo drugi Grend Slem u sezoni Rolan Garos , a na kojem je godinama doinirao Rafael Nadal . Naime , Nadal je trofej osvojio čak 14 puta , i koji je zbog toga i dobio nadimak kralj šljake.

 

 

 

Nadal se ipak neće pojaviti na ovom za njega najvažnijem takmičenju , a razlog tome je povreda koju nedavno zadobio, pa je tako otvorio put drugim teniserima da osvoe titulu , a jedan od favorita je svakako Đoković, koji iskreno nije dobro počeo svoju sezonu u zemlji. Nole je ipak samouvjeren i svjestan je da od njega zavisi sve , i ako on bude u stanju da 100 posto svoje igre da niko ga neće moći pobijediti .

 

 

Što se tiče privatnog života , poznato je da je Novak u braku sa Jelenom već devet godina , a zajedno su još od srednje škole , a mediji vrlo često špekulišu kako u njihovom braku postoje nesuglasice te da se stalno razilaze. Nole i Jelena se trude svoj privatni život da drže što dalje od očiju javnosti i u intervijuima pričaju samo o svojim profesionalnim postignućima. Međutim , Novak je poznata javna ličnost , pa tako sve njegove fotografije nađu put da procure u javnost.

 

 

U braku sa Jelenom Novak je dobio dvoje djece , sina Stefan i kćerku Taru , koji vrlo često sa mamom Jelenom bodre sa tribina svog tatu. Jelena je i direktor Novakove fondacije koja pokušava da poboljša život djece u Srbiji . Nedavno su se pojavile glasine da je Jelena ljuta na svog muža zbog fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama , a koje su nastale u noćnom provodu u Parizu , Novak se slikao sa zgodnim plesačicama.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here