Dinamični dvojac Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica već nekoliko dana plijeni pažnju prestižne Elite zajednice, ostavljajući svoje ukućane u nedoumici kako na odgovarajući način postupiti u situaciji. Miljanina nepokolebljiva posvećenost da provocira i iritira Macanovića ostavila je sve u stanju šoka i nevjerice.

 

 

U nedavnoj svađi, u kuhinji je izbila žestoka svađa kada je Bebica ljubazno zamolio cimere da im pomognu u pripremi obroka, da bi na njega naišla nametljiva Kulićeva intervencija, što je rezultiralo žestokim bacanjem tiganja, što je prisutne ostavilo krajnje ljutito. Da stvar bude komplikovanija, na Bebičinom Instagram profilu pojavio se skandalozan video koji bilježi Miljanin eksplozivni bijes, zbog čega su drugi intervenirali i obuzdali je.

 

 

 

Osim toga, Tamara, kako navodi Lakić, također ima sklonost da razgovara o životima drugih. Neosporna je istina da značajan dio ljudi ovdje uživa u upuštanju u ovakve razgovore. Posljedično, neizgovorena barijera se zadržava u atmosferi, ometajući istinsku razmjenu misli i mišljenja među članovima grupe. Međutim, moj dragi prijatelj Uroš ima sklonost da se upusti u takve rasprave, a da pritom vešto prenosi svoje perspektive. Iako istina nekima može izazvati nelagodu, bitno je zapamtiti da se kajanje ne smije osjećati.

 

Milena Kačavenda je stekla reputaciju po podrivanju mladih žena i opravdavanju svojih postupaka. S druge strane, Aneli se konstantno klevetnički ponaša prema meni, besramno širi neistine. Ona utjelovljuje samu suštinu zla. Prema pričama Miljane, Marije i Vesne, one su na trećem mestu u ovom narativu. Čuburac je poznat po svojoj sklonosti širenju glasina i ogovaranju, preuzimajući ulogu pionira u takvim aktivnostima. Što se tiče hijerarhije, Aleksandar je na drugu poziciju postavio Uroša, a na trećem je Maria.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here